Sommerens guide til de små greske øyene

I Hellas møtes du av knallblått hav og idylliske badeviker rundt hvert hjørne, men med så mange fine steder er det ikke alltid så lett å vite hvor du skal reise. Finn din egen favorittøy med denne guiden til de små greske øyperlene.

Fire nye regnskapsførere ønskes:

- Vi må tørre å tenke utradisjonelt

- Regnskapsbransjen har lenge blitt oppfattet som traust og umoderne. Nå er man nødt til å ta steget videre for å ikke falle av lasset, sier daglig leder Arne Dahl i Soldi Regnskap AS.

Om å jobbe hos Coop:

- Her er det umulig å mistrives!

Det er ikke bare kundene som skal få mye igjen for å velge Coop. Det skal lønne seg for medarbeiderne også.

Gnist åpner ny barnehage i Trondheim

Her åpner Trondheims nyeste barnehage

Gnist Tiller kombinerer moderne lokaler tilpasset barns behov, omsorgsfulle ansatte og teknologi for å sikre at ditt barn får en best mulig hverdag.

Store byggeprosjekter:

I Sweco kan du forandre Norge – og ha det artig på jobb samtidig!

Rådgivnings- og prosjekteringsselskapet Sweco vokser og 168 ansatte er ikke lenger nok: Nå vil de finne 40 nye kolleger som får jobbe med noen av Norges aller viktigste byggeprosjekter.

City Syd reåpner:

City Syd åpner renovert etasje med helt nye butikker

City Syd fyller 30 år og feirer med tidenes største nyåpning denne uken. 16 nye og eksisterende butikker får helt ny drakt i kjøpesenterets nyoppussede etasje.

City Syd reåpner:

Taco, burger eller sushi? Her kommer det flere nye restauranter

Uten mat og drikke duger helten ikke, sies det. Uansett om det er sushi, spennende meksikansk mat, smakfulle burgere eller skikkelig husmannskost som er din favoritt - finner du nå alt på et sted.

Eksotiske sommerferier blir stadig mer populære

Har du lyst til å dykke ved fargesprakende korallrev, seile langs en tropisk kyst med ville delfiner og gi smaksløkene nye opplevelser i sommer? Nå er det enklere og billigere enn noen gang å virkeliggjøre drømmereisen fra Trondheim.

Et myldrende mesterverk:

Besatte brødre premiereklare

Det blir ingen varm familiegjenforening for de tre brødrene i forestillingen «Brødrene Karamasov», som har premiere på Trøndelag Teater onsdag kveld.

Bygg ny og praktisk garderobe

Med Langlo sitt fleksible garderobekonsept får du bygget din nye garderobe i akkurat de målene du har behov for, og utnytter plassen i rommet maksimalt.

Biler med firehjulstrekk populært blant nordmenn:

Okkenhaug bil åpner ny konseptbutikk for Subaru

Subaru var mest solgte merke i klassen for bensindrevne firehjulstrekkere i Trondheim i 2016. For å fortsette suksessen lanserer Okkenhaug bil nå en skreddersydd Subaru-avdeling i de nye lokalene på Leangen.

Annonsørinnhold fra Trondheim parkering

- Vi gjør så mye mer enn å dele ut gule lapper

- Folk blir overrasket over hvor mye annet vi driver med. Å dele ut bøter er bare en liten del av jobben, sier Laila Solheim i Trondheim parkering.

Store samfunnsendringer på vei:

Skal digitalisere norsk industri fra Trondheim

Bare syv måneder etter oppstarten, så vokser Kongsberg Digital ytterligere i Trondheim.

Den store Rhodos-guiden

Rhodos er en av sommerens mest populære greske øyer. Ferieklassikeren klarer fortsatt å overraske og med både lekre hotell, surfing og kule beach-barer, og det tar bare drøye fire timer å nå øya fra Værnes.

Hvorfor er det så populært å handle i Sverige?

I vinterferien kan den korteste utenlandsturen fort være den mest lønnsomme. Rett over grensa, i spareland er dagligvareprisene ekstra hyggelige og turen dit kan være helt gratis.

Før Otello i Olavshallen:

Derfor øver internasjonale operastjerner i et gammelt industribygg i Trondheim

Et nedlagt verksted på Lade er blitt øvingslokale for noen av verdens beste operasangere.

6 storbyer du ikke må gå glipp av i vår

Våren er høysesong for storbyreiser, så vi har samlet eksperttips fra Lisboa, London, Barcelona, Reykjavik, New York og Roma til deg. Bla ned til din favoritt – eller la deg inspirere til nye opplevelser!

Otello i Olavshallen:

Gullstrupen fra Levanger i skjebnesvangert operadrama

Marita Sølberg har stått på operascener i hele verden, høstet priser og gode kritikker for sin klokkeklare røst. Når hun nå går på scenen i Olavshallen med Trondheim Symfoniorkester i ryggen, føler hun seg endelig hjemme.

Gode tips til deg som er lei av dårlig skiføre

Ikke bruk vinterferien til å ergre deg over vinterens dårlige snøforhold. Skibygda Oppdal har gode forhold uansett type ski du måtte velge - langrenn, alpint eller randonee.

Syv gode råd som får deg til å lykkes i skirenn

Hva er den beste oppladningen før et turrenn, og optimale disponeringen etter at startskuddet er gått? Det er ei uke til Saltdalshytta Skienern 25. februar, og Tore Bjørseth Berdal fra Team United Bakeries (TUB) gir deg sine beste råd for å lykkes.

Favorittmat i Norge:

Den store pastaguiden

Rask hverdagsmiddag eller imponerende tre-retters? Med et stort utvalg av pasta trenger du ikke lenger lure på hva du skal servere til middag.

Setter smak på maten:

5 ting du (kanskje) ikke visste om ketchup

Ketchup er ikke bare ketchup, og takk for det!

Viktig i norsk kosthold:

Slik velger du det sunneste brødet

I løpet av få år har vi gått fra kjedelig kneipp til et fantastisk utvalg av grove brødsorter av flere kornslag. Det har gitt oss friheten til å kunne velge og variere etter smak og behag og har slått myten om at ”brød er usunt” ihjel.

Utradisjonelle reisemål:

Derfor bør du velge eksotisk sommerferie i år

Trodde du steder som Bali, Maldivene og Sri Lanka var forbeholdt vinterferien? Familien Støre ferierer helst eksotisk hver eneste sommer, og nå er det enklere og billigere enn noen gang å virkeliggjøre drømmereisen fra Trondheim.

Fire smarte løsninger for deg som elsker luksusfølelsen på kjøkkenet

Ute etter det lille ekstra som setter prikken over i-en på ditt kjøkken? Disse fire kjøkkenløsningene gjør interiørdesignerne helt mo i knærne.

Syden-reiser selges raskt:

Fly direkte til Syden fra Værnes

Ikke vent for lenge med årets feriebestilling, hos Norges største feriearrangør er nemlig fire av ti reiser til sommerens mest populære reisemål – Mallorca, Kos, Bulgaria og Kroatia – solgt. Dit flyr du direkte fra Værnes.

Slik gjør du matpakken sunnere på 1-2-3

Et stort utvalg av både brød, pålegg, ost, frukt og grønt gjør det enklere for deg som forbruker å spise både sunt og spennende, både til frokost, lunsj og middag.

Kampen om norsk matkultur foregår i din lokale matbutikk. Slik kan du bidra

Jo større konkurransen er i butikkhyllene, jo bedre må produktene være for at de skal bli valgt. MENY mener det er mange gode produkter der ute som fortjener å være med i konkurransen om dere, forbrukerne.

Slik kom appelsinen til Norge

Du trodde kanskje at vi nordmenn alltid har spist appelsiner og bananer? Tro om igjen.

Kokkene har talt, dette er Norges beste kylling

Kylling er en av nordmenns middagsfavoritter, og det med god grunn. Den kan varieres i det uendelige, og så smaker den utrolig godt. I takt med at kyllingens popularitet har økt, har også det norske folk blitt mer opptatt av kvalitet og utvalg.

Triksene som får barna til å spise fisk

Fisk er både sunt og godt, og noe vi alle bør spiser mer av. Et stort utvalg av råvarer gjør det enklere å både tilberede og spise fisk. Men hva gjør man når havets delikatesser ikke faller i smak hos de minste?

Stadig flere familier kaster fordommene over bord

Dette er den perfekte familieferien

Cruise øker stadig i popularitet, og de siste årene har også barnefamiliene kastet seg på bølgen. Med Norges største reisearrangør kan trønderne dra på cruise i både Middelhavet og Karibia.

Nyskapende lederseminar:

Mener ledere må ta i bruk et større repertoar

Hva har næringsliv, kultur og musikk til felles innen lederutvikling? Det kan du finne ut når Næringsforeningen i Trondheimsregionen sammen med Danske Bank og Trondheim Symfoniorkester og Opera inviterer til næringslivsfrokost med tema ledelse og koblinger til kultur og musikk.

Markedskonferansen 2017 i Trondheim:

Facebook-sjefen og Treningsfrue kommer, kommer du?

Bli med på årets markedsføringshappening! Trondheim Markedsforening (TMF) presenterer et fullspekket program med noen av Norges aller fremste foredragsholdere til Markedskonferansen 2017, som går av stabelen 2.mars.

Ferie i Spania?

Årets ferievinner: Den store Spania-guiden

Spania er sommerens store feriefavoritt, og i sommer flyr du direkte til både Mallorca og Gran Canaria fra Trondheim. Her er oversikten du trenger for å sikre deg den perfekte Spania-ferien.

Sett av penger hver måned:

Fem tips som enkelt sparer deg for mye penger

Sparing trenger ikke alltid være vanskelig. Sett av penger hver måned og bruk disse fem tipsene, så er du kommet langt, sier forbrukerøkonom Silje Havdal i BN Bank.

Slik får du mer ut av felle-skiene dine

Visste du at med enkle råd kan felle-skiene fungere enda bedre i skisporet?

Tren effektivt med 7 gode styrkeøvelser for hele kroppen

Er det mulig å trene hele kroppen effektivt kun ved hjelp av syv øvelser? Ingen problem, sier personlig trener på 3T, Kristian Bjøru.

Derfor trener Tommy (35) yoga så ofte han kan

De siste årene har yoga blitt ekstremt populært. For Tommy Moen Tharaldsen (35) ble det nøkkelen til både mental og fysisk styrke.

Gode tips for å spare penger:

Slik kan du krympe strømregningen i vinter

Når temperaturen går ned, går strømregningen opp. Men fortvil ikke: Vi har samlet noen enkle tips, så du raskt kan spare penger.

Ennå ikke lagt planer for ferien?

Her er tipsene for årets sommerferie

Januar er høysesong for feriebestilling, og i løpet av måneden bestilles det nærmere 70 000 (!) pakkereiser. I sommer er den greske øya Kos, Bulgaria og Kroatia nyheter fra Trondheim, og vil du sikre deg drømmeferien må du ikke sitte for lenge på gjerdet. Her er rådene som hjelper deg på vei.

Ny trend:

Flere selger familieboliger i vinterhalvåret

- Om du selger familieboligen din i vinterhalvåret, kan du oppnå en vel så god pris som på sommeren, sier salgsdirektør Eirik Jacobsen hos EiendomsMegler 1.

De syv viktige spørsmålene

Slik velger du barnehage

Det er viktig å velge riktig. Her er syv spørsmål som kan gjøre det lettere å finne den beste barnehagen for ditt barn.