NTE-direktør advarer mot det digitale klasseskille:

- De politiske målsetningene for bredbåndskapasitet i 2020, er allerede utdatert

Toppsjef Svein Olav Munkeby i NTE Marked sier at privat næringsliv og offentlige myndigheter må gå sammen om å bekjempe det digitale klasseskillet i Norge.

Trøndersk favoritt-brus:

Selger 2,1 millioner liter Dahls Julebrus

I Trøndelag blir det ikke ordentlig jul uten julebrus. Dahls Julebrus!

Finn det reisemålet som passer best for deg:

Den store Gran Canaria-guiden

I fjor reiste over 400.000 norske turister til Kanariøyene*. Den mest populære øya er Gran Canaria, og der finner du alt fra små landsbyer med rolig atmosfære til en spektakulær utelivsscene. Du kan fly direkte til øya fra Værnes, og her får du tipsene du trenger for å velge reisemålet som passer best for deg.

Jankos Mekaniske Verksted i Snillfjord:

En bedriftshistorie det slår gnister av

For snart 25 år siden bestemte 19-åringene Jan Rune Berdal og Knut Ove Snildalsli i Snillfjord, at de ville skape noe på egen hånd. Derfor startet de like godt et eget firma. Nå omsetter Jankos mekaniske verksted for 23 millioner kroner, har 15 ansatte og vokser stadig.

Mona og Raymond om Nylander:

– Det var litt hektisk og vi trengte noen som tok seg av alt

Mona og Raymond bodde i en liten leilighet på Lademoen, et sentrumsnært og trivelig krypinn for et ungt par. Så kom storken på besøk. Kombinert med lang avstand til jobb ønsket begge å finne en ny bolig, nærmere arbeidsplassene ved Levanger og med mer plass til lille Agnes.

På reisefot i vinter?

Dette er vinterens mest eventyrlige reiser

Får du sommerfugler i magen bare av tanken på pakke kofferten og reise til steder som Seychellene, Aruba og Mauritius? Da er du ikke alene – stadig flere velger nemlig eksotiske reisemål. Nå er det enklere og billigere enn noen gang å virkeliggjøre drømmereisen fra Trondheim.

Rema 1000:

Britt og Mesut ble hedret for innsatsen

Under årets Rema-show fikk både Britt Wenche Solberg (63) og Mesut Harmankaya (37) tildelt to av de gjeve prisene som årets markedsførere. Med hver sin unike bakgrunn var det ikke gitt at det skulle bli sånn.

HTH på Bygg Reis Deg:

Her kan du oppleve 300 kvadratmeter urbane og grønne kjøkkentrender

Tar du turen til Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm 18.-21. oktober, kan du oppleve den kreative utstillingen som lederen for utstilling i HTH har brukt ett år på å planlegge.

Ullklær til barn:

Derfor bør du velge ullklær til ditt barn

Små barn er dårlig på å regulere kroppstemperaturen og er derfor avhengig av riktig bekledning nå som vinteren er i anmarsj. Det er grunnen til at Fredrik Holte Almli alltid velger ullklær til sønnen Karl (1).

Viktig å huske:

Slik kan du gjøre bilen vinterklar

Glatte veier, tomt batteri, frosne dører og isete vinduer: Vinteren er rett rundt hjørnet og her er de viktigste tingene du bør huske til bilen før kulda setter inn.

Trenger du ferietips?

Her er våre storby-favoritter!

Nylig gjennomførte Ving en undersøkelse der norske reiseentusiaster fra hele landet svarte på spørsmål om hvilke storbyer de ønsker å besøke. Blant byene på listen finner vi noen kjente klassikere – og noen morsomme nykommere.

Gnist barnehager:

- I denne barnehagen blir hele familien ivaretatt

Den åpnet så nylig som i august, men de ansatte, utemiljøet og de tekniske løsningene har allerede gjort Gnist Barnehager på Tiller til et favorittsted for søsknene Ludvig (2) og Adele (5).

Nå skal endelig ekteparet Bjørg og Reidulf få oppleve Karibien til sjøs igjen

På syttitallet jobbet både Bjørg og Reiulf Stubseid på skip i Karibien. Over 40 år etter skal de nå tilbake for å oppleve magien igjen, men denne gangen sammen med hele storfamilien på verdens største cruiseskip.

Eksotisk ferieparadis:

Finn ditt drømmested i Thailand

De fleste av oss drømmer om et eksotisk paradis. Men akkurat hvordan paradiset ser ut er avhengig av hvem vi er og hvor vi er i livet. Herlige Thailand har noe for alle – uansett hva du drømmer om!

Butikknyhet i Trondheim:

Ny interiørbutikk på Sirkus Shopping frister med skandinavisk design

Drømmen til Stine Dahle var en butikk full av unike, skandinaviske møbler. Med åpning av Nobu Home på Sirkus Shopping og tilhørende nettbutikk, er drømmen blitt virkelighet.

Rekruttering i Trondheim:

Gir bedrifter i Trondheim rekrutterings-garanti

Når daglig leder Jan-Christian Saksvik i Conto As trenger en ny medarbeider, kjenner han seg sikker på at Rune Lie hos Bjørg Fjell Rekruttering finner nøyaktig den han trenger.

Cruise med Ving:

Alt du lurer på om cruiseferier – og litt til

Synes du cruiseferie virker fristende, men er redd for at det er dyrt? Bekymret for køer om bord? Og hvor stive kleskoder er det egentlig snakk om? Vi har stilt ekspertene alle spørsmålene du lurer på.

Rema 1000:

Høstens mest smakfulle eventyr kommer fra Røros

Å kjenne lukta av nykokt fårikål er for mange det ultimate tegnet på høstens inntog. Nå kan du kjøpe ferskt Røros-lam i din Rema 1000-butikk, et lokalt kjøttprodukt som har vokst fram av frisk trøndersk fjelluft og naturlig næring på eviggrønne beitemarker.

City Syd fyller 30 år:

Da denne trønderske handelsbyen åpnet for 30 år siden ble norgeshistorie skrevet

På åpningsdagen i 1987 meldte politiet om trafikkaos i området. Flere tusen nysgjerrige trøndere møtte opp på Tiller for å beskue det som var landets største i sitt slag.

City Syd fyller 30 år:

Anka (52) har jobbet i denne butikken på City Syd i 30 år

Da Ann Karin «Anka» Ulfstein var 22 år, eide hun sin egen dyrebutikk i Sogndal. Men da City Syd søkte etter ansatte før åpningen i 1987, pakket hun sammen og ble trønder for livet.

Fem gode grunner til å spare i aksjesparekonto

Skal du spare langsiktig? Dette nye spareproduktet er perfekt for deg som vil spare på en smart og enkel måte.

Nå blir sparing i aksjer og fond mye enklere

Du planlegger kanskje ikke å gjøre endringer i sparingen din akkurat nå, men hvorfor ikke gjøre noen små grep som sikrer deg ekstra fleksibilitet i fremtiden?

Derfor er det så gunstig å opprette aksjesparekonto

Skattefordelen du får ved å flytte over dine aksjer, egenkapitalbevis og aksjefond til en aksjesparekonto er en gavepakke til alle med gevinst på sine investeringer, mener privatøkonom.

Kanariøyene: Slik velger du riktig øy

I 2016 reiste over 400 000 norske turister til Kanariøyene*, og trenden fortsetter også i år. Ving har reiser til Gran Canaria, Tenerife, La Gomera, Fuerteventura og Lanzarote, og du kan fly direkte til flere av øyene fra Værnes – men hvordan vet du hvilken kanariøy som passer best for deg?

Nysgjerrigper?

Dette er en test-artikkel - og det er lov å se!

Hei, akkurat denne artikkelen bruker vi for å teste ut nye ting. Med andre ord; den er mest spennende for oss i Brand Studio, men gå gjerne inn og se!

Anita og Pål om Nylander:

– Det betyr mye at du føler trygghet gjennom hele salget

– Vi hadde et stort hus som vi kjøpte for 20 år siden. Så begynte ungene å ”skalle av” og vi satt stort sett to sammen på kveldene. Da begynte vi å tenke på nytt hus. Når ungene er hjemme, sitter de jo på hvert sitt rom på hver sin skjerm likevel, smiler Pål Vangstad.

– Han solgte ikke bare leiligheten min, men brydde seg også om mennesket som bodde i den

– Jeg må være helt ærlig og si at Nylander ikke var førstevalget mitt før jeg startet. Men så hadde jeg tre meglere på besøk samme dag og da var saken klar – det ble Nylander. Det var ingen verdens tvil, smiler Eva Schanke Skjevik (64) fra Stjørdal.

Disse vinduene gjorde boligdrømmen mulig for Ine og familien

Like ved innflygningen på Værnes lufthavn bor Ine Bremseth og familien. Da de skulle bygge i støysonen i år 2000, var valget av vinduer essensielt for å kunne bosette seg på drømmetomta. I dag slipper de ikke bare å bekymre seg for støy, men også vedlikehold.

Rema 1000:

Historien om et ekte trøndersk krabbe-eventyr

Med høsten kommer regn og kjølige netter, men samtidig kommer årets beste krabber i din lokale butikk.

Vintertur også fra Værnes:

Vinterguide: Hit bør du reise på ferie

Dette er de beste stedene for en ferie full av solskinn og spennende opplevelser i vinter! Ett av dem kan du reise direkte til fra Værnes.

Rema 1000 Kyrksæterøra:

Hos Lund bakeri er humor og stolthet viktige ingredienser

På Kyrksæterøra er det så kortreiste bakerivarer at kjøpmann Øystein Brødreskift (36) faktisk kan be kundene vente noen minutter, og deretter løpe til bakeriet for å hente helt ferske godsaker.

Nytt kjøkken? Slik får du et ingen andre har:

Slik får du ditt kjøkken til å skille seg ut

Ønsker du et kjøkken som ingen andre har, kommer man langt med en god dose fantasi og en hjelpende hånd.

Rema 1000 i Namsos:

Lokale brød og kaker er en suksess for Rema og Hamstad Bakeri

I Namsos har Hamstad Bakeri vært et begrep i mange år. Et samarbeid med Rema 1000 betyr at det tradisjonsrike bakeriet nå lager godsaker til stadig flere nordtrøndere.

Trening for å styrke rumpa:

Disse 7 øvelsene gir deg en sterkere rumpe

Rumpetrening er i vinden som aldri før, men det er ikke kun for utseendet sin del. Personlig trener Lisa Laumann har satt sammen sine favorittøvelser som både sikrer en spretten bakdel og økt styrke i setemuskulaturen.

Tren styrke riktig:

Trener du styrke? Se opp for disse typiske feilene

Endelig har man funnet motivasjonen og gått over dørstokkmila. Men det er fortsatt ting mange gjør feil når man trener styrke, her får du vite de mest vanlige – og hvordan du skal unngå å gå i samme fella.

Kvalitetskjøkken i flatpakker:

Slik får du et rimelig kvalitetskjøkken

Et kvalitetskjøkken trenger ikke nødvendigvis å sprenge budsjettet. Med disse løsningene får du varig kvalitet til en pris som lommeboka liker.