Bruktbilkonkurranse i Trondheim:

Skaptrønderen Tor fra Østfold vant Lexus i Trondheim

Han bor utenfor Moss og elsker Fredrikstad Fotballklubb, men også RBK. Så det passet perfekt at skaptrønderen Tor Alexandersen (68) ble den store vinneren av en konkurranse med 200 000 kroner i gavekort fra merkebilforhandlerne i Trondheim. Og han benyttet anledningen til å bli Lexus-eier!

Kjøkkentrender 2017:

Dette er årets mest trendy kjøkkenløsninger

Vurderer du nytt kjøkken i år? Årets kjøkkentrender er lekne, utradisjonelle og setter høye krav til effektive løsninger. Liker du i tillegg litt farger, har du mye fint å glede deg til.

Lånekonsulent om forbrukslån:

- Hold deg unna lånehaiene!

Stadig økende forbruk preger dagens samfunn. Med dette øker også andelen lån og folks gjeld. Nå utfordrer lånekonsulent Anders Langø i BN Bank forbrukerne selv til å bli mer bevisste og holde seg unna lånehaiene.

Coolsculpting i Trondheim:

– Slik kan du redusere kroppsfettet uten kirurgi

Trønderen Elisabeth Rakoczy (31) spiste sunt og trente i årevis for å bli kvitt det ekstra magefettet, uten hell. Med denne behandlingen kjente hun forandringen etter kun tre måneder – uten å måtte legge seg under kniven.

Tilbyr skjønnhetsoperasjoner i nye lokaler på Fosenkaia:

De åpner klinikk for plastisk kirurgi i Trondheim

Den gamle jernbanestasjonen på Fosenkaia har fått nytt liv: Klinikk Trondheim tilbyr nå ulike typer plastisk kirurgi og kosmetiske operasjoner i en helt nyoppusset del av den ærverdige bygningen. Og byens nyeste klinikk vil gjøre noe med mytene rundt plastisk kirurgi.

Fortsatt håp om å finne ferie:

De beste reisekuppene akkurat nå

Har du fortsatt ikke bestilt årets sommerferie? Dette er ekspertenes beste tips om du vil sikre deg drømmeturen i sommer.

Kjøkken-øy er familiens samlingspunkt:

Derfor velger stadig flere kjøkken-øy

Der er ikke uten grunn at kjøkken-øy har stått øverst på ønskelisten til mange de siste årene. Det ikke bare lekkert å se på, det gjør også kjøkkenet til det naturlige sosiale midtpunkt i familien.

Alternativ bydelsutvikling i Trondheim:

Derfor er Svartlamon blitt en unik bydel i Norge

Litt i det stille har omstridte Svartlamon i Trondheim blitt et boligområde som det rett og slett ikke fins maken til i hele Norge.

Bygge hytte selv?

Saltdalshytta vil hjelpe flere trøndere med hyttedrømmen

- Midt-Norge er på mange måter blitt vårt andre hjem, forteller markedssjef Trond-Arve Nikolaisen i Saltdalshytta. Nå skal selskapet styrke salgsapparatet i Trøndelag.

Sprek ferie direkte fra Trondheim:

Dette er årets hippeste ferieform

Berg-Hansen og 3T sine beste trenere arrangerer høstens sprekeste ferie med direktefly fra Trondheim.

Sommerferien 2017:

Slik velger du riktig hotell i ferien

Det er ingen hemmelighet at det er stor forskjell på hotell, og noen ganger oppdager du ved et lykketreff et hotell som er så perfekt for deg at du aldri vil reise hjem. Dette er de beste tipsene for å finne hotellet som passer perfekt for akkurat deg.

TrønderEnergi med nye anlegg:

- Vi trenger arbeidskraft på Fosen!

TrønderEnergi sin ambisjon er å bane vei for fornybarsamfunnet og har som mål å levere sikker energi til hele regionen – uansett vær og vind. Liker du å være ute i naturen i all slags vær – og å få betalt for det? Da kan en karriere som energimontør i TrønderEnergi være jobben for deg.

Han-Na Chang ny sjefdirigent:

- Et steg videre for TSO

Musikere og direktør er skjønt enige: Den nye sjefdirigenten Han-Na Chang er riktig person for å utvikle Trondheim Symfoniorkester & Opera.

Vokser innen rekruttering

Henter erfaren hodejeger til Assessit i Trondheim

Med ansettelsen av John Holen (49), styrker den nordiske rekrutteringskjempen Assessit sin posisjon i Trondheim.

Lite kjøkken, smarte løsninger:

Lite kjøkken? Slik får du kvadratmeterne til å telle

Man trenger slett ikke et stort kjøkken for at det skal være både praktisk og lekkert. Her får du noen smarte løsninger som er perfekt for deg med begrenset plass.

Vant Volkswagen Møller Bil Trondheim sin tverrligger-konkurranse på Lerkendal:

Johan Mathias sin skuddfot sikret familien gratis bil

Som 11-åring i 2014 ordnet Johan Mathias Aune fra Rye familien gratis strøm i ett år da han vant RBKs «Treff tverrliggeren»-konkurranse på Lerkendal. Året etter gjentok han bragden foran 22 000 tilskuere. Da fikset han familien gratis Volkswagen Golf i ett år!

Mer ferie for pengene:

Slik får du mest for feriepengene

Sommermånedene, og særlig fellesferien, er høysesong for feriereiser, og prisene kan være høye. Men visste du at du kan spare tusenlapper om du velger smart? Her er våre beste tips!

Ferie-nytt for trønderne:

Fly direkte til Syden fra Værnes

Ikke vent for lenge med årets feriebestilling. Hos Norges største feriearrangør er nemlig mer enn halvparten av sommerens reiser solgt. To av sommerens populære reisemål – Kroatia og Kos – når du direkte fra Værnes.

Barnesikring i hjemmet:

Slik får du et barnesikkert kjøkken

Kjøkkenet er ofte familiens samlingspunkt, men det kan også gjemme seg noen skumle «feller» for små barnefingre. Her får du seks gode råd for å sikre at ditt kjøkken er barnesikkert.

Slik blir du klar for sykkelritt

Har du planlagt å delta på sykkelritt i sommer, er det smart å øve på å bli rutinert under konkurranse.

Dette er sykkelproffenes beste treningsråd

Om du er nybegynner, mosjonist eller ekspert kan det være nyttig med motiverende treningstips. Enern Oppdal gir deg sykkelprofilenes beste råd for å lykkes på to hjul.

Velg cruise i sommer:

5 cruisemyter du ikke bør tro på

Stadig flere kaster fordommene over bord og reiser på cruiseferie – og får drømmeferien i retur. Norges største reisearrangør har doblet salget årlig siden de startet med cruiseferier i 2014.

Viktig å forhindre lekkasjer:

Det kan koste deg dyrt å gi blaffen i hustaket

Gjort på profesjonell måte kan et nytt tak gi deg en kraftig verdistigning på huset.

Sommerens beste ferietips:

Hit reiser ekspertene i sommer

Har du noen gang lurt på hvor de som brenner for å reise helst drar på ferie? Nå deler de både sine sommerplaner og reisetips med deg – les og la deg inspirere.

Leverer brød på døra:

Morgenlevering sikrer fersk frokost til Thomas og familien i Buvika

I en hektisk hverdag sørger tjenesten Morgenlevering for at familien Bruaset har rykende fersk brød på trappa om morgenen.

Feriefavoritter du også kommer til fra Værnes

Middelhavets perler: Fra klassiske badesteder til kulturbyer

For mange er Middelhavet synonymt med charterferier, men visste du at Ving, Norges største reisearrangør, også tilbyr reiser til steder som Antibes, Malta og Sicilia?

Interoptik Sjøhaug og Sande AS

Slik finner du den perfekte brillen

- Da jeg tok brillene på meg tenkte jeg; dette er meg, sier Anita Sætran. Hun takker brillestylistene hos Interoptik Sjøhaug og Sande AS for at de perfekte brillene nå sitter på nesa hennes.

Trondheim Jazzfestival 2017

- En mosaikk av gode opplevelser

- Alle vil finne en eller annen bit i godteposen vår, som blir så godt likt at de inviterer hele nabolaget til jazzfesten også neste år, sier en selvsikker sjef for Trondheim Jazzfestival 2017.

Trondheim Jazzfestival 2017

All that trønder-jazz

Høyteknologisk verksted:

Denne Orkanger-bedriften vokser med trivsel og ny teknologi

Apper, iPader, 3D-analyse, skannere, UV-lys, digitalisering og lakkeringsmaskiner med egen IP-adresse er kanskje ikke ord man vanligvis knytter til verkstedbransjen. Men hos Mardahl-konsernet på Orkanger er dette helt normalt.

Opptatt av samfunnsansvar:

I Åfjord er bank mer enn bare business

Sammenlignet med nasjonale banker er Åfjord Sparebank kanskje ikke stor. Men når det gjelder samfunnsutvikling på Fosen så vil banken og de ansatte ta en enda viktigere posisjon i årene fremover.

Sommerens guide til de små greske øyene

I Hellas møtes du av knallblått hav og idylliske badeviker rundt hvert hjørne, men med så mange fine steder er det ikke alltid så lett å vite hvor du skal reise. Finn din egen favorittøy med denne guiden til de små greske øyperlene.