Rema 1000 i Namsos:

Lokale brød og kaker er en suksess for Rema og Hamstad Bakeri

I Namsos har Hamstad Bakeri vært et begrep i mange år. Et samarbeid med Rema 1000 betyr at det tradisjonsrike bakeriet nå lager godsaker til stadig flere nordtrøndere.

Trening for å styrke rumpa:

Disse 7 øvelsene gir deg en sterkere rumpe

Rumpetrening er i vinden som aldri før, men det er ikke kun for utseendet sin del. Personlig trener Lisa Laumann har satt sammen sine favorittøvelser som både sikrer en spretten bakdel og økt styrke i setemuskulaturen.

Tren styrke riktig:

Trener du styrke? Se opp for disse typiske feilene

Endelig har man funnet motivasjonen og gått over dørstokkmila. Men det er fortsatt ting mange gjør feil når man trener styrke, her får du vite de mest vanlige – og hvordan du skal unngå å gå i samme fella.

Kvalitetskjøkken i flatpakker:

Slik får du et rimelig kvalitetskjøkken

Et kvalitetskjøkken trenger ikke nødvendigvis å sprenge budsjettet. Med disse løsningene får du varig kvalitet til en pris som lommeboka liker.

Rema 1000 i Stjørdal:

Rema 1000 i Stjørdal har alle trønderes kjøkkenhage bare «et steinkast» unna

På grunn av Rema 1000 er Frosta i ferd med å bli både Trøndelags og Nord-Norges egen kjøkkenhage.

Rema 1000 på Fosen:

Rema-brødrenes drøm ble virkelighet på Fosen

Veien kan synes lang fra det storbylivet i Trondheim til å drive Rema 1000-butikker på Fosen. Men for brødrene Ronny (31) og Ketil Bremnes (26), så var de enorme mulighetene på Fosen var altfor gode til å passere.

Rema 1000 Gaula:

- Kunden er sjefen over alle sjefer

Kunden er vår øverste sjef, heter det gjerne i Rema-butikkene. For kjøpmann Paul Eriksen Zimmerlund (31) hos Rema 1000 Gaula er det noe mer enn bare et begrep.

Rema 1000 Melhus Torg:

Drømte om Rema-jobb som barn, nå er Mia (20) sjefens nærmeste

Allerede som fire-åring sa Mia Therese Langørgen til familien at hun skulle jobbe i en Rema-butikk når hun ble stor. I mai ble 20-åringen ansatt som nestkommanderende for Rema 1000 på Melhus Torg.

Rema 1000 på Berkåk:

Stine (30) kapret drømmejobben på andre siden av E6

Nylig åpnet Rema 1000 på Berkåk med Stine Krystad (30) som kjøpmann. Tilfeldigheter gjorde at akkurat hun fikk drømmejobben i Remas første butikk på Berkåk.

Rema 1000 Støren:

Dette er en ekte kjøpmannsfamilie

Kjøpmannsparet Silje Slåen og Tom Roger Stamnli skulle egentlig gifte seg i fjor, men valgte heller å åpne Rema 1000 på Støren. De angrer ikke et sekund, og i dag har butikken blitt både levebrød og spennende tilholdssted for tre små kommende Rema-kremmere.

Rema 1000 Frøya:

Gift med hverandre – og med Rema 1000

Da Joakim Gjertsen (31) fikk muligheten til å bli Rema-kjøpmann på Frøya, var ikke kona Lotte vanskelig å be. Nå lever og ånder de for Rema 1000-butikken ytterst i det trønderske øyriket.

Rema 1000 Hitra:

- Vi er så nær Rema-butikken at denne nesten kan krabbe inn selv

Kjøper du krabbe i Rema 1000-butikken på Hitra, er den trolig fisket opp av havet samme dag og like i nærheten.

Internet of things:

Slik utvikler Rindals-bedriften teknologi i verdensklasse

Mange har nok hørt at Internet of things er noe som kommer i fremtida. Men hos El-Watch i Rindal lever de allerede av å sette norske bedrifter i stand til å overvåke og samle inn informasjon om sine maskiner og anlegg.

Nå får dette sykkelrittet en helt ny maratontrasé

Saltdalshytta Sykkelenern 5. august har en helt ny maratontrasé som er utfordrende for eksperten og morsom for nybegynneren.

Slik blir du og sykkelen klar til terrengsykkelritt

Har du en plan om å sykle terrengritt i sommer? Eller enda bedre, skal du sykle Saltdalshytta Sykkelenern, 5. august? Vi har fått hjelp av Ståle Flotten fra Intersport Oppdal til å sette opp ei sjekkliste for både deg og sykkelen din.

- Eierskifte skaper NY ENERGI!

Fra og med i dag jobber ikke denne glade gjengen i Kverneland Bil lenger, men i Nardo Bil og Melhus Bil. Og kunnskapen, servicen og det gode humøret er akkurat den samme!

Bruktbilkonkurranse i Trondheim:

Skaptrønderen Tor fra Østfold vant Lexus i Trondheim

Han bor utenfor Moss og elsker Fredrikstad Fotballklubb, men også RBK. Så det passet perfekt at skaptrønderen Tor Alexandersen (68) ble den store vinneren av en konkurranse med 200 000 kroner i gavekort fra merkebilforhandlerne i Trondheim. Og han benyttet anledningen til å bli Lexus-eier!

Kjøkkentrender 2017:

Dette er årets mest trendy kjøkkenløsninger

Vurderer du nytt kjøkken i år? Årets kjøkkentrender er lekne, utradisjonelle og setter høye krav til effektive løsninger. Liker du i tillegg litt farger, har du mye fint å glede deg til.

Lånekonsulent om forbrukslån:

- Hold deg unna lånehaiene!

Stadig økende forbruk preger dagens samfunn. Med dette øker også andelen lån og folks gjeld. Nå utfordrer lånekonsulent Anders Langø i BN Bank forbrukerne selv til å bli mer bevisste og holde seg unna lånehaiene.

Coolsculpting i Trondheim:

– Slik kan du redusere kroppsfettet uten kirurgi

Trønderen Elisabeth Rakoczy (31) spiste sunt og trente i årevis for å bli kvitt det ekstra magefettet, uten hell. Med denne behandlingen kjente hun forandringen etter kun tre måneder – uten å måtte legge seg under kniven.

Tilbyr skjønnhetsoperasjoner i nye lokaler på Fosenkaia:

De åpner klinikk for plastisk kirurgi i Trondheim

Den gamle jernbanestasjonen på Fosenkaia har fått nytt liv: Klinikk Trondheim tilbyr nå ulike typer plastisk kirurgi og kosmetiske operasjoner i en helt nyoppusset del av den ærverdige bygningen. Og byens nyeste klinikk vil gjøre noe med mytene rundt plastisk kirurgi.

Fortsatt håp om å finne ferie:

De beste reisekuppene akkurat nå

Har du fortsatt ikke bestilt årets sommerferie? Dette er ekspertenes beste tips om du vil sikre deg drømmeturen i sommer.

Kjøkken-øy er familiens samlingspunkt:

Derfor velger stadig flere kjøkken-øy

Der er ikke uten grunn at kjøkken-øy har stått øverst på ønskelisten til mange de siste årene. Det ikke bare lekkert å se på, det gjør også kjøkkenet til det naturlige sosiale midtpunkt i familien.

Alternativ bydelsutvikling i Trondheim:

Derfor er Svartlamon blitt en unik bydel i Norge

Litt i det stille har omstridte Svartlamon i Trondheim blitt et boligområde som det rett og slett ikke fins maken til i hele Norge.

Bygge hytte selv?

Saltdalshytta vil hjelpe flere trøndere med hyttedrømmen

- Midt-Norge er på mange måter blitt vårt andre hjem, forteller markedssjef Trond-Arve Nikolaisen i Saltdalshytta. Nå skal selskapet styrke salgsapparatet i Trøndelag.

Sprek ferie direkte fra Trondheim:

Dette er årets hippeste ferieform

Berg-Hansen og 3T sine beste trenere arrangerer høstens sprekeste ferie med direktefly fra Trondheim.

Sommerferien 2017:

Slik velger du riktig hotell i ferien

Det er ingen hemmelighet at det er stor forskjell på hotell, og noen ganger oppdager du ved et lykketreff et hotell som er så perfekt for deg at du aldri vil reise hjem. Dette er de beste tipsene for å finne hotellet som passer perfekt for akkurat deg.

TrønderEnergi med nye anlegg:

- Vi trenger arbeidskraft på Fosen!

TrønderEnergi sin ambisjon er å bane vei for fornybarsamfunnet og har som mål å levere sikker energi til hele regionen – uansett vær og vind. Liker du å være ute i naturen i all slags vær – og å få betalt for det? Da kan en karriere som energimontør i TrønderEnergi være jobben for deg.