Nå kan du få drømmehelg på grensen med Nordens største danseband

I januar returnerer dansebandlegendene i Lasse Stefanz til Storliens Høgfjellshotell. Det blir en uforglemmelig helg der du kan høre alle gullklassikerne live fra det svenske suksessbandet.

Julegaven de aldri glemmer

Hvis du pleier å glemme hva som lå under treet i fjor er du ikke alene, men for disse tre reiseentusiastene er saken en helt annen. De har nemlig gitt og fått gaver de aldri glemmer: en uke i Dubai, en langhelg i Malaga og en fotballtur til England. Nå deler de opplevelsene og sine beste tips med deg som drømmer om å gjøre det samme.

Norges største IT-selskap:

EVRY utvider i Trondheim for å skape ny teknologi

Etter et halvt århundre med fokus på drift av IT-systemer, transformerer EVRY seg nå til et innovasjonsselskap.

Utbyggingen av Lund Østre:

Slik blir Lundhøyden Amfi

I februar 2019 skal de 27 leilighetene i Lundhøyden Amfi være innflyttingsklare.

Tre karibiske perler du ikke bør gå glipp av

I vinter har du ingen grunn til å sitte inne og sture over gråvær og snømåking. Ta heller turen til et karibisk paradis! Besøk den nederlandske flamingoøya Aruba, reggaens ikoniske hjemland Jamaica eller kanskje Den dominikanske republikk – Karibias nest største stat.

Senkbare barrierer:

Senkbare barrierer i Trondheim skaper flyt i trafikken og kan forhindre terror

Positive erfaringer fra forsøksprosjekt der senkbare barrierer erstattet bom på Bakklandet.

Derfor bør du velge Tenerife i vinter

Tenerife er den største og mest folkerike av Kanariøyene, og et yndet vinterreisemål blant nordmenn. Vi har tatt en prat med flere Tenerife-eksperter og fått deres beste tips til deg som vurderer en tur til den populære ferieøya. Visste du forresten at du kan fly direkte til Tenerife fra Værnes?

Rema 1000:

Søt trøndersk tradisjon gir lokal vekst og jubel hos Rema-kundene

Enten du kaller det lefse eller «læms», er det ingen tvil om hva som skaper suksess i Lierne i Nord-Trøndelag. Etter at bakeriet på Sørli ble satt i drift igjen i år, peker pilen kun en vei for lokalsamfunnet og den lille, søte gjesten til kaffekosen.

Liten festival i vekst:

Her er alt du trenger å vite om Transform-festivalen i Trondheim

Bosnias Billie Holiday, Amira Medunjanin fra Sarajevo, er en av stjernene som kommer til verdensmusikkfestivalen Transform. Og i år setter Trondheims største lille festival, ny deltaker-rekord.

Vil ha ny fart på fiberbredbåndutbygging:

NTE: - Ordførerne må ta opp kampen mot det digitale klasseskillet

Toppsjef Svein Olav Munkeby i NTE Marked sier at privat næringsliv og offentlige myndigheter må gå sammen om å bekjempe det digitale klasseskillet i Norge.

Barseltreff 2017:

Over 200 nysgjerrige foreldre, pludrende småbarn og lærerike foredrag

Torsdag 5. oktober 2017 ble Norges største barseltreff gjennomført for tredje gang på Nova kinosenter i Trondheim. Her kan du få et lite innblikk i hvordan det gikk for seg.

Trøndersk favoritt-brus:

Selger 2,1 millioner liter Dahls Julebrus

I Trøndelag blir det ikke ordentlig jul uten julebrus. Dahls Julebrus!

Finn det reisemålet som passer best for deg:

Den store Gran Canaria-guiden

I fjor reiste over 400.000 norske turister til Kanariøyene*. Den mest populære øya er Gran Canaria, og der finner du alt fra små landsbyer med rolig atmosfære til en spektakulær utelivsscene. Du kan fly direkte til øya fra Værnes, og her får du tipsene du trenger for å velge reisemålet som passer best for deg.

Jankos Mekaniske Verksted i Snillfjord:

En bedriftshistorie det slår gnister av

For snart 25 år siden bestemte 19-åringene Jan Rune Berdal og Knut Ove Snildalsli i Snillfjord, at de ville skape noe på egen hånd. Derfor startet de like godt et eget firma. Nå omsetter Jankos mekaniske verksted for 23 millioner kroner, har 15 ansatte og vokser stadig.

Mona og Raymond om Nylander:

– Det var litt hektisk og vi trengte noen som tok seg av alt

Mona og Raymond bodde i en liten leilighet på Lademoen, et sentrumsnært og trivelig krypinn for et ungt par. Så kom storken på besøk. Kombinert med lang avstand til jobb ønsket begge å finne en ny bolig, nærmere arbeidsplassene ved Levanger og med mer plass til lille Agnes.

På reisefot i vinter?

Dette er vinterens mest eventyrlige reiser

Får du sommerfugler i magen bare av tanken på pakke kofferten og reise til steder som Seychellene, Aruba og Mauritius? Da er du ikke alene – stadig flere velger nemlig eksotiske reisemål. Nå er det enklere og billigere enn noen gang å virkeliggjøre drømmereisen fra Trondheim.

Rema 1000:

Britt og Mesut ble hedret for innsatsen

Under årets Rema-show fikk både Britt Wenche Solberg (63) og Mesut Harmankaya (37) tildelt to av de gjeve prisene som årets markedsførere. Med hver sin unike bakgrunn var det ikke gitt at det skulle bli sånn.

HTH på Bygg Reis Deg:

Her kan du oppleve 300 kvadratmeter urbane og grønne kjøkkentrender

Tar du turen til Bygg Reis Deg-messen i Lillestrøm 18.-21. oktober, kan du oppleve den kreative utstillingen som lederen for utstilling i HTH har brukt ett år på å planlegge.

Ullklær til barn:

Derfor bør du velge ullklær til ditt barn

Små barn er dårlig på å regulere kroppstemperaturen og er derfor avhengig av riktig bekledning nå som vinteren er i anmarsj. Det er grunnen til at Fredrik Holte Almli alltid velger ullklær til sønnen Karl (1).

Viktig å huske:

Slik kan du gjøre bilen vinterklar

Glatte veier, tomt batteri, frosne dører og isete vinduer: Vinteren er rett rundt hjørnet og her er de viktigste tingene du bør huske til bilen før kulda setter inn.

Trenger du ferietips?

Her er våre storby-favoritter!

Nylig gjennomførte Ving en undersøkelse der norske reiseentusiaster fra hele landet svarte på spørsmål om hvilke storbyer de ønsker å besøke. Blant byene på listen finner vi noen kjente klassikere – og noen morsomme nykommere.

Gnist barnehager:

- I denne barnehagen blir hele familien ivaretatt

Den åpnet så nylig som i august, men de ansatte, utemiljøet og de tekniske løsningene har allerede gjort Gnist Barnehager på Tiller til et favorittsted for søsknene Ludvig (2) og Adele (5).

Nå skal endelig ekteparet Bjørg og Reidulf få oppleve Karibien til sjøs igjen

På syttitallet jobbet både Bjørg og Reiulf Stubseid på skip i Karibien. Over 40 år etter skal de nå tilbake for å oppleve magien igjen, men denne gangen sammen med hele storfamilien på verdens største cruiseskip.

Eksotisk ferieparadis:

Finn ditt drømmested i Thailand

De fleste av oss drømmer om et eksotisk paradis. Men akkurat hvordan paradiset ser ut er avhengig av hvem vi er og hvor vi er i livet. Herlige Thailand har noe for alle – uansett hva du drømmer om!

Butikknyhet i Trondheim:

Ny interiørbutikk på Sirkus Shopping frister med skandinavisk design

Drømmen til Stine Dahle var en butikk full av unike, skandinaviske møbler. Med åpning av Nobu Home på Sirkus Shopping og tilhørende nettbutikk, er drømmen blitt virkelighet.