Dette firmaet vil gi trønderske bedrifter økonomisk frihet til å lykkes

Det å ha muligheten til å fokusere på det din bedrift er god på, er noe kunder verdsetter høyt. For nøkkelen til suksess finner man lettere gjennom økonomisk frihet.

Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

Svea Finans er Nordens største privateide finansieringshus og har i Norge 170 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Trondheim og Hamar. Da Svea Finans i Trondheim åpnet dørene for første gang i 2004, var det fem ansatte som satt klar for å gå inn i det trønderske bedriftsmarkedet. Tolv år har gått og nå sitter det 40 ansatte i splitter nye lokaler i Trapphuset, sentralt i Trondheim. Siden oppstarten har pilen for Svea Finans kun pekt en vei – oppover.

- Vi har hatt en eventyrlig vekst helt fra starten, og har blitt en solid aktør i Trøndelag. Vi har doblet omsetningen på de siste tre årene og resultatene følger etter, forteller Ola Sæthre, daglig leder i Svea Finans i Trondheim.

Service i førersetet

Han mener at de ulike tjenestene Svea Finans kan tilby bedrifter, som betalingsløsninger, fakturakjøp, factoring, inkasso og porteføljekjøp, blir stadig mer kjent og etterspurt. Svea Finans kaller det topplinjefinansiering. Likevel er det ikke produktene som står sterkest hos selskapet.

- For oss er kunden alltid viktigst, og det er grunnen til at vi ønsker å bli aller best på kundeservice. Vi skal selvsagt til en hver tid ha de beste tjenestene, men servicen må skille seg ut. Er du kunden hos oss skal du ikke bare få hjelp, du skal få veiledning, råd og en sparringspartner som hjelper din bedrift med å lykkes, forteller Sæthre.

For Ola Sæthre og de andre i Svea Finans i Trondheim, er kunden alltid i fokus. Slik ønsker de å skille seg ut fra andre aktører.

Svea Finans hjelper i dag kunder i hele prosessen med fakturering, fra en faktura er utstedt til betalingen er på konto. Dermed kan bedriften fokusere på det de er gode på, i stedet for papirarbeid.

Lyst å jobbe i Svea Finans? Nå søker de nye kolleger i Trondheim!

Obs! Fristen for å søke kan ha gått ut (red.anm.)

- Vi ser at betalingsviljen er betydelig høyere når fakturaen kommer fra Svea. I tillegg er det svært enkelt for våre kunder å heller konsentrere seg om sin kjernevirksomhet, sier Sæthre.

Fleksible løsninger

Målsettingen til Svea Finans er å være en kompetent, engasjert og handlekraftig bedrift. Og det er akkurat slik Marius Landrø, daglig leder i Consentra Bygg og Industri, har opplevd Svea Finans gjennom et elleve år langt samarbeid.

Marius Landrø i Consentra Bygg og Industri har brukt tjenestene til Svea Finans i elleve år. Han mener det letter hans arbeidshverdag.

- De leverer en verdifull tjeneste for oss som vil bruke minst mulig tid og ressurser på fakturaadministrasjon. De har fleksible løsninger som passer oss veldig godt, sier Landrø.

Han mener at Svea Finans’ unike kjennskap til lokal-markedet gjør at de er gode sparringspartnere.

- Deres kunnskap gir oss rom til å fokusere på den verdiskapende delen av vår jobb, og vi trenger ikke bekymre oss over oppfølgning av betalinger, sier Landrø.

Leter etter nye medarbeidere

Mye på grunn av den sterke veksten skal Svea finans i Trondheim nå også utvide, for det er nok av plass til de riktige medarbeiderne i de splitter nye lokalene. Håpet er å finne flere nye medarbeidere som har de egenskapene som trengs for å bygge videre på suksessen. Nå søker de blant annet kredittsjef, systemkonsulenter, finanskonsulenter, kundekonsulenter og jurist. Og i et ungt miljø med store utviklingsmuligheter er ikke Sæthre i tvil om at de riktige kandidatene finnes nettopp i Trøndelag.

- Her må alle trøndere med riktig kompetanse kjenne sin besøkelsestid. De riktige medarbeiderne vil komme inn i en solid bedrift, der man ikke blir satt i bås, men får utvikle seg og utfordres i hverdagen. Hos oss er det store muligheter for utvikling i et aktivt miljø, mener Sæthre.

Les mer om de ledige stillingene i Svea Finans her. (Obs! Noen frister kan ha gått ut. red.anm.)