På lørdag får du 60 % rabatt på mange varer i midtbyens butikker

Visste du at flere butikker i Midtbyen på lørdag har elleville tilbud du garantert ikke opplever ellers i året (bortsett fra Toilldagen i mars, da). Her er alt du trenger å vite om høstens happening på shoppingfronten.

Skal du få mest mulig ut av Toilldagen, er det lurt å være godt forberedt. Husk Toillvettreglene! Foto: Midtbyen Management/Monica Bye Gjertsen
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

I år er det 28 år siden den første Toilldag ble født i Midtbyen, men selv om arrangementet begynner å dra på årene, er ikke engasjementet rundt dagen noe mindre. Her får du en oversikt over alt du trenger å vite om Toilldagen!

Sjekk alle tilbudene i Toilldag-avisa her!

Strenge regler

Toilldagen er så populær at den til og med er et registrert varemerke, og det betyr at det er strenge regler for hvem som kan bruke uttrykkene Toilldag og Toillpris, og hva som kan kalles Toillpris.

- Toilldagene er forbeholdt medlemmene i Midtbyen Management. For at du skal kunne tilby varer til Toillpris, må det være minimum 60 prosent rabatt på utsalgsprisen til kunden. Det er for å sikre at alle butikker og samarbeidspartnere gir ekstremt gode tilbud akkurat den dagen, forteller Gretha Bekken, markedskoordinator i Midtbyen Management.

Gretha Bekken i Midtbyen Management.

En kan selvsagt selge varer til lavere rabatter også, men da kan man ikke kalle det Toillpris. Shoppingdagen arrangeres kun to ganger i året, én på høsten og én på våren. Og har du et stramt shoppingbudsjett, eller kanskje er på jakt etter både bursdagsgaver og julegaver, er dette dagen du bør ta turen til Midtbyen.

Skal du til Midtbyen lørdag? Her er værvarselet!

- Hele poenget er at Toilldagen skal være spesiell. Derfor mobiliserer vi såpass mange butikker, pynter med ballonger og plakater i Toilldags-fargene og setter stort fokus på de ulike tilbudene. Det er få andre byer som har et slikt arrangement to ganger i året som gir så mye engasjement, sier Bekken.

Her er alle Toilldag-butikkene!

Oppfyller drømmer

Toilldagen er på mange måter med på å oppfylle drømmer.

- Det unike med denne dagen er de utallige kvalitetsvarene som tilbys til sterkt rabatterte priser. Det er for mange en drøm, i alle fall for oss damer, smiler Gretha. Kanskje får du plutselig råd til å kjøpe den flotte designerveska eller det avanserte fotoapparatet du har hatt lyst på så lenge.

De beste Toilldagstilbudene finner du i Toilldagsavisa, som i år er på hele 44 sider.

- Det er den mest etterlengtede avisen vi gir ut. Der har du alle de fantastiske tilbudene samlet på ett sted, sier Bekken.

Les Toilldagsavisa her!