- Toilldag over all forventning

Musikk, morgenfugler og mange nye besøkende under årets andre Toilldag. Endelig var den mest toillate lørdagen i oktober her. Se bilder fra Toilldagen her!

Victoria Frøy og Marte Pettersen var to av mange som brukte lørdag morgen i Toilldag-kø! De var særlig på jakt etter merkevesker. Foto: Adresseavisen Brand Studio
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- Her er varene bra, det er ikke så trangt og mer spennende, sier kameratgjengen Tobias, William, Kristian og Truls utenfor Høyer.

Godt oppstilt utenfor sentre og butikker, stod klare og godt forberedte shoppere på Toilldag. Køen utenfor Høyer startet fra 04 lørdag morgen. Annonserte vinterjakker, gensere og frakker trakk de ivrige shopperne.

Toilldag på Høyer er alltid populært! Foto: Adresseavisen Brand Studio

- Jeg har engasjert hele søskenflokken til å bli med meg i dag, og har tatt med pledd, sitteunderlag, mat og drikke til dem, sier Melissa Nessvidal fra Byåsen. Et par sjeldne Valentino-sneakers var årsaken til turen til Høyer.

- Dette er første Toilldag for meg, sier søster Oda Nessvidal, som slo i hjel tiden med filmtitting og dupping.

Kø fra kl 04

Køen utenfor Mercursenteret startet også i 4-tiden. Her var det iphone-mobiler og elektriske sykler som trakk de fremste i køen. Det var tydelig at toillvettreglene ble fulgt og at folk hadde planlagt dagen godt. Det var like mange moralske støttende som shoppere i gatene og i butikkene.

Blide Toilldag-shoppere tidlig lørdag morgen, utenfor Mercur-senteret. Foto: Adresseavisen Brand Studio

Køen var lengre enn noen gang hos Carma. Også inn til prøverommene hvor det ble prøvd strikk og bukser.

En ting er salg, men Toilldag tilbyr noe ekstra. Da gjelder det å være tidlig ute. Køen var desidert lengst utenfor motehuset Bogart.Cosmo. Her fløy kundene og butikkeier Hans Klein ned til dameavdelingen like etter åpning. Skjorter fra Ralp Lauren var årsaken til de mange oppmøtte mennene.

- Dagens beste tilbud er definitivt skjortene, sier Vetle og Brage, som innrømmer at de skulle ha vært her tidligere. Vi skal videre til Carlings og en tur innom Retro, men det kommer an på hvordan det går. Plutselig kommer man over et uoppdaget tilbud.

Brage og Vetle sto gjerne i kø utenfor Bogart.Cosmo! Foto: Adresseavisen Brand Studio

I Olav Tryggvasons gate brakte Henrik Semsøe (19) stemning til byfolket med norsk rock utenfor jeans-butikken Livid. Sellanraa Bok & Bar serverte rykende fersk kaffe til forbipasserende. Forbipasserende satte pris på et hyggelig avbrekk mellom butikkbesøkene.

Full fart utenfor Livid i Olav Tryggvasons gate, på morgenen også! Foto: Adresseavisen Brand Studio

Retro beskrev stemningen som et halvkontrollert kaos.

- Folk har vært mest interessert i å kjøpe dress. Disse har vi kunnet selge i ulike prissegment, sier en fornøyd Jørgen Rosenlund ved Retro.

Disse har nok fulgt kø-tipsene, lite tull her! Foto: Adresseavisen Brand Studio

Årets Toilldag trakk mange nye besøkende til Toilldag. Et bevis på at gode nok tilbud trekker selv skeptikeren på morgenkvisten. Bruksvarer var det et godt tilbud av i år og man kunne se kofferter i flere farger trille forbi en på gata.

- Jeg synes slike handledager er litt ekstreme. Jeg har rett og slett ikke deltatt på Toilldag før nå. Men det er greit å stå opp tidlig for julegaver og ting man trenger, sier Jeanette Mangaard fra Ila utenfor bokhandelen Tanum.

Skjorter og slips gikk unna på Bogart.Cosmo.

Sjekk alle tilbudene i Toilldag-avisa her!

Vær forberedt: Her er Toillvettreglene

Tidligere Midtby-general: - Enda mer toillat i gamledager!