Kreativ maling og nytt interiør

Kreativ bruk av interiørmaling kan forandre utseendet på et rom på kort tid. Spennende produkter med tavle- og magnetfunksjon gir også mange nye muligheter.

Gunn Hilde Pallin hos Byggmakker Gipling på Tiller hjelper deg med riktig maling. Foto: Byggmakker Gipling
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

Ulike typer maling har ulike egenskaper. Dette gjør at du har muligheten til å skaffe deg en maling som passer akkurat til ditt behov. Eksempler på dette er Jotun sine Lady Wonderwall som er flekkavvisende og spesielt robust, Lady Interior Finish som er tilpasset panel, Lady Vegg 10 som har et silkematt uttrykk og Lady Minerals Kalkmaling som gir et matt og rustikt uttrykk.

Du har altså mye å velge i, og det at flere og flere typer maling er tilpasset spesifikke underlag, og ikke minst spesifikk bruk, er med på å sikre et perfekt sluttresultat. Gunn Hilde Pallin (bildet) er blant de på Byggmakker Tiller, som kan hjelpe deg.

Du får stadig flere valg når det gjelder interiørmaling. Foto: Byggmakker Gipling

Det skal mye til at du ikke finner den malingen som dekker ditt behov blant Lady-serien. For eksempel kan flekkavvisende Wonderwall være ideell på et barnerom eller et kjøkken, mens kalkmalingen eller silkematte Vegg 10 kan sette sitt preg på stua.

Sjekk pris og les mer om Lady-produktene på Byggmakker.no.

Maling har ikke lenger bare funksjonen å gi farge på en vegg. Nå har det også kommet maling som gjør at du kan bruke veggen som tavle og skrive på den med kritt, og maling som er magnetisk slik at du kan bruke den som en praktisk tavle for informasjon.

Tavlemaling

Tegn rett på veggen med tavlemaling. Foto: Byggmakker Gipling

Beckers tavlemaling kan både skrives på og tegnes på. Og, her er det ikke snakk om noen kjedelig grønnfarge eller gråfarge som vi husker fra skoletida. Fargeutvalget er tilrettelagt for barna selv, og har en rekke friske knallfarger som gjør barne- eller ungdomsrommet skikkelig kult. At de kan tegne rett på malingen gir ungene muligheten til å ha nytt dekor på veggen hver dag, hvis de ønsker. Her er det bare kreativiteten som setter grenser. Hva med å prøve rødfargen Tomat, grønnfargen Krokodille eller den gule Solrose?

På Byggmakker.no finner du mer informasjon om tavlemalingen fra Beckers.

Magnetmaling

Magnetmaling gir helt nye og nyttige bruksområder. Foto: Byggmakker Gipling

Har du behov for å organisere informasjon eller trenger familien eller jobben et smart sted å henge beskjeder og huskelapper på? Da er

magnetmalingen fra Beckers

midt i blinken! Magnetmalingen kan males på sponplater, gipsplater, tapet eller glassfiberstrie. Den kan også kombineres med flere friske farger, slik at den bidrar til å skape et hyggelig rom, i tillegg til et praktisk rom.

Les mer om magnetmalingen fra Beckers på Byggmakker.no.