- Rett regnskap. Og rett folk å snakke med!

Alle disse jobber knallhardt for å kunne frigjøre tid for din bedrift, så du kan prioritere det du skal leve av. Derfor velger stadig flere BDO regnskap.

Hos BDO Regnskap er det lav snittalder, god kjønnsvariasjon og fritidssysler som lange fjellturer, sykling og tabata! Her får du lokal tilhørighet, spreke folk og sterk faglig kompetanse samtidig. Foto: Adresseavisen Brand Studio
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- BDO stiller med tung kompetanse på prosesser og IT-løsninger, men vår viktigste ressurs er de utrolig flinke folkene våre, forteller Evy Heia, regionleder for regnskap i BDO Midt-Norge.

- Folk og kompetanse blir ikke umoderne selv om transaksjoner og dokumenthåndtering digitaliseres. De mindre spennende oppgavene automatiseres og våre dyktige medarbeidere kommer til sin rett gjennom å få synliggjort kompetanse både innenfor fagområder som regnskap, lønn og skatt, men også som bedriftsrådgivere. Vi ønsker å effektivisere kundenes prosesser mest mulig, det bidrar til å optimalisere både kundenes og vår egen virksomhet, sier hun.

Evy Heia leder BDO Regnskap i Midt-Norge. I lokalene hos BDO på Lerkendal er 30 medarbeidere som hun sier er nøkkelen til kvaliteten de ønsker å levere til kundene. Foto: Adresseavisen Brand Studio

Med både faglig kompetanse og ulike personlige egenskaper hos våre medarbeidere, så er det en utrolig bra miks hos BDO, mener Heia.

- BDO-konsulentene er spennende på mange måter. Vi har tabata-instruktører, fotballspillere, basketspillere, snowboardere, aerobic-instruktører, samt folk som går fjellturer og de som er aktive i styreverv, forteller regionlederen.  Ikke noe å si på engasjementet i lokalene på Lerkendal!

- Vi har beina godt plantet på jorda, er ujålete, lette å omgås og ikke minst snakker vi et språk du forstår, slår Evy Heia fast.

Vil du bli bedre kjent med Anne Marit Dischington og alle de andre medarbeiderne i BDO? Sjekk den helt unike CV-siden med dem her!

- Poenget er at en organisasjon med så stor variasjon, øker sjansen for at kundene finner seg til rette sammen med oss, føyer Evy til.

- Snakk med de rette folkene!

Hos BDO får man mer enn hva regnskapskunder i et vanlig regnskapsbyrå får, påpeker Heia. BDO har rådgivere, jurister, revisorer, dataingeniører og strategiutviklere som kan kobles inn om kunden ønsker det.

- Dette bidrar til at løsninger fra BDO frigjør tid hos bedriftene, slik at verdifull tid kan brukes på det bedriften faktisk skal leve av, nemlig firmaets kjernevirksomhet, forklarer Heia.

Hos BDO Regnskap kan man sette ut hele eller deler av regnskapsføringen. Det kan kombineres med gjennomgang av interne rutiner, noe som er gunstig med tanke på kostnadskutt.

- Vi ønsker å være bedriftens nærmeste samarbeidspartner og bedriftsutvikler. Vi skal bry oss om kundene. Ligger kunden våken om natta, bør vi også gjøre det, sier Heia.

Fornøyd kunde

Moen Marin i Trondheim er en av kundene. De bruker flere av forretningsområdene i BDO og har bare godord å komme med om sin samarbeidspartner.

Moen Marin på Pirsenteret i Trondheim er kjempefornøyd med samarbeidet med BDO. F.v. Anna Willa Gullesen (Moen Marin), daglig leder Terje Andreassen i Moen Marin, Pål Willumsen (BDO), Arve Sundet (BDO) og Ivar Ustad (BDO) Foto: Torstein Dalemark

- Vi bruker dem på regnskap og en del økonomitjenester, og i perioder har BDO faktisk hatt en rolle som utvidet regnskapsfunksjon for oss. For en bedrift som vår, i sterk vekst og utvikling, er det viktig med den type fleksibilitet. BDO leverer med personlig oppfølging, kvalitet og kompetanse, og det skaper tillit, sier Terje Andreassen, daglig leder i Moen Marin.

- Dette er en kunde vi samarbeider godt med, men som også forventer mye. Det er bra, fordi krav fra kunden er noe vi også lærer av, sier Arve Sunde fra BDO.

BDO jobber lokalt, finnes globalt

- BDO Regnskap i Trondheim er nå 30 ansatte og er i vekst. Vi etablerte et nytt BDO-kontor på Fosen i september, i første omgang med 6 ansatte. Vi vokser over hele landet og ønsker nye kunder hjertelig velkommen, forteller Heia.

Her på Lerkendal holder BDO til. Herfra styres mye av den midt-norske virksomheten til regnskap også. Foto: BDO

BDO har over 1350 medarbeidere over hele landet. Internasjonalt er BDO til stede i 154 land og har over 64 000 ansatte. Men selv om BDO er en stor aktør, så er lokal forankring noe som betyr mye for hele virksomheten:

- Hos oss får du din egen lokale BDO-konsulent som kan bistå deg med små og store spørsmål. Vi søker løpende etter nye entusiastiske medarbeidere som brenner for den gode kundeopplevelsen, avslutter Heia engasjert.

Vil du bli ny medarbeider i BDO? Nå leter BDO etter Teamleder Regnskap og regnskapsførere

Vil du at BDO skal frigjøre tid for deg? Ta kontakt for en uforpliktende samtale: trondheim@bdo.no