12 smarte julegavetips til hele familien

Hva skal du gi i julegave til de som har "alt"? Her får du 12 gode tips!

Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

1. Hvetevarmer

Hva med en hvetevarmer til mor? Perfekt for stiv og støl nakke eller rygg, eller å varme opp for den som ofte er frosen. Denne finner du på Life på Trondheim Torg, i både ensfarget og mønstret stoff.

2 . Sunn sjokolade

Har du en tante, onkel eller venn som er glad i matlaging? Med dette settet kan du lage din egen sunne sjokolade som er morsomt for både barn og voksne. Denne kjøper du på Life på Trondheim Torg.

3. Sminkepalett

Denne sminkepaletten fra Kicks inneholder varme, kalde, matte og skimrende øyenskygger. Med higlighter, rouge og leppestifter er dette den perfekte gave til en søster eller venn som liker sminke. Paletten finner du på Kicks.

4. Undertøy

Lekkert og behagelig undertøy er en vinner om du skal gi neon du er ekstra glad i en gave. På Change finner du mange ulike undertøysett, og hjelp med å finne det riktige. Og om du er usikker, hva med et lite gavekort?

5. Gode julekaker

Hva med noen gode julekaker fra Rosenborg Bakeri til en god venn for fortjener en liten oppmerksomhet? Her kan du kjøpe alle syv sortene til de som ikke baker selv.

6. Kalosjer

Kalosjer er en genial julegave til han som har alt! Disse fra merket Swims holder ikke bare finskoene tørr i vinterværet, de setter også litt farge på antrekket. Kalosjene finner du i forskjellige farger på Falkanger sko på Trondheim Torg.

7. Bilbane eller dataspill?

Klassiske leker er gøy, men når det kommer noe helt nytt på markedet er garantert en slager på julaften! På Clas Ohlson finner du Anki Overdrive bilbane som er en krysning mellom et dataspill og en god gammeldags bilbane. Gøy for både stor og liten! Årets mest underholdende gave får du på Clas Ohlson.

8. Vippeløft

Permanent vippeløft er en flott gave til deg selv eller noen som liker å se flott ut - og spare tid. Effekten ligner den du får med vippetang, men det varer i mellom 6 - 8 uker, i tillegg til å gi øyenvippene et løft. Behandlingen er inkludert farge, og du får det på Relax på Trondheim Torg.

9. Gode tøfler

Det er mye fint man kan kjøpe i gave til de aller minste, men myke og gode tøfler er flotte gaver med bruksverdi. Disse varme tøflere fra Pony i 100 prosent lammeskinn er en vinner, og du finner de på Falkanger sko.

10. Solbriller

Når julaften nærmer seg og du er tom for gaveideer er solbriller gaven som kan gi glede året rundt. Nå kan du finne den perfekte julegave på Eye Factory på Trondheim Torg som har 25 prosent avslag på utvalgte solbriller, og en stor mengde Oakley og Ray Ban- solbriller til gode priser.

11. Spiselige gleder

På Black & White Sweet Heaven har de mange spiselige gleder som er flotte å gi bort i gave. Hva med en pose ingefærnøtter og en god krydret kakaoblanding?

12. Toalettveskesett

Dette nydelige toalettveskesettet fra DAY Birger ET Mikkelsen i tre deler bli garantert å gå hjem hos den motebevisste. Settet kommer i både sort og grått, er i tre deler og kjøpes på Morris på Trondheim Torg.

Uansett hva du vil gi til de du er glad i, finner du garantert årets julegave på Trondheim Torg.