Fly direkte til Syden fra Værnes

Ikke vent for lenge med årets feriebestilling, hos Norges største feriearrangør er nemlig fire av ti reiser til sommerens mest populære reisemål – Mallorca, Kos, Bulgaria og Kroatia – solgt. Dit flyr du direkte fra Værnes.

Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

- Mallorca, ingen over og ingen ved siden av. Den spanske øya er absolutt den vi selger flest reiser til fra Trondheim, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum i Ving. Fire av ti reiser fra Værnes er allerede solgt, og Fossum tror det er flere grunner til at så mange velger Mallorca som feriested år etter år.

- Det er kort flytid fra Norge, flotte strender, lekre hotell og høy standard, for å nevne noe. Dessuten er det mye å velge i, selv om øya i seg selv ikke er kjempestor.

Tonje er godt kjent på Mallorca og har flere favoritter.

- Det jeg liker aller best er at det er så mange muligheter. Du kan reise på kjærestetur til Palma, familietur til Alcudia, eller kombinere flere steder og reise litt rundt i løpet av ferien, tipser hun.

Les også: Slik velger du riktig feriested på Malllorca

MALLORCA FOR ALLE: Mallorca har noe for alle! Cala d’Or ligger på østkysten, og feriebyen er bygget rundt fem små badeviker som er omgitt av bratte klipper og frodig vegetasjon. Elegante villaer og en lekker marina skaper en eksklusiv stemning. Foto: Ving

En gresk øy er andrevalg

Et annet populært reisemål for trønderne er Kreta. Den greske øya ligger foreløpig på andreplass over de mest solgte reisemålene for sommeren.

- Kreta er en perle! Her er alt fra livlige turiststeder som Platanias og Rethymnon til lille Agios Nikolaos og lekre Elounda. For ikke å glemme Makrigialos som er min favoritt, røper Fossum. I fjor sommer ferierte hun her med familien, og den nyoppussede leiligheten på Sunwing Makrigialos med privat basseng var prikken over i-en.

PRIVAT BASSENG: Det setter en ekstra spiss på ferien å ha utgang til eget basseng fra terrassen, spesielt når utsikten er så vakker som på Sunwing Makrigialos på Kreta. – Vi hadde knapt lyst til å forlate rommet, forteller Tonje Løkaas Fossum, som nøt denne utsikten i ferien sin i fjor sommer. Foto: Ving

- Leilighetene er kjempelekre, og ikke minst er de utstyrt med komfortable senger med skikkelige dyner. Vi bodde usjenert til, og tilbragte mye tid på terrassen og i det private bassenget. Samtidig var det fint å kunne benytte seg av hotellets treningstimer, restauranter og muligheten til å se på kveldsshowene, fortsetter Fossum.

Les også: Hjelp til å finne riktig feriested på Kreta

Her er årets sommernyheter fra Trondheim

Norges største feriearrangør har tre nyheter fra Trondheim denne sommeren – direktefly til Bulgaria, Kos og Split i Kroatia.

Maren Norløff er en av stadig flere som har falt pladask for landet med den vakre kyststripen mot Adriaterhavet. Sammen med storfamilien på totalt 13 personer ferierte hun på øya Brac i Kroatia i fjor sommer.

- Vi bodde på hotellet Waterman Supetrus Resort i den sjarmerende byen Supetar, forteller Maren. Byen er øyas største, men føles mer som en koselig landsby.

- De idylliske bakgatene er fulle av blomster, og du trenger ikke å gå så langt hvis du vil på oppdagelsesferd litt utenfor turisttråkket.

PERFEKT FOR SOL, BAD OG LEK: Kroatia passer perfekt for badeløver og vannsportentusiaster i alle aldre, og de lave prisene sørger for at du ikke trenger å sprenge feriebudsjettet. En tur på bananbåt koster for eksempel under hundrelappen pr. person. Foto: Maren Norløff

Norløff anbefaler Supetar og Waterman Supetrus Resort både til kjæresteturer og familieferier, og reiser gjerne tilbake.

- Vi var kjempefornøyde. Rommene hadde god plass, og hotellområdet var stort og føltes aldri overfylt til tross for at det var høysesong. I løpet av uken rakk vi også å gjennomføre vår årlige familietennisturnering som vi også hadde sist vi var på tur sammen.

PERFEKT FOR STORFAMILIEN: Familiehotellet Supetrus Resort ligger i Supetar på øya Brac. Hit kommer du med båt fra Split. Hotellet ligger rett ved en rullesteinstrand med krystallklart vann, og det er bare en kort spasertur inn til havnen i Supetar. Foto: Ving

Spennende hotellnyhet på Kos

- Vi er glade for å lansere den greske øya Kos som sommernyhet fra Trondheim, spesielt med tanke på at vi også åpner et lekkert Casa Cook-hotell på øya i juli, forteller Tonje Løkaas Fossum. Det første Casa Cook åpnet på Rhodos i fjor, og har fått fantastisk mottagelse av gjestene.

LUKSUSBOHEM: Casa Cook har en avslappet stil som har gjort hotellet på Rhodos til en favoritt blant gjester fra hele Europa. Nå åpner Ving sitt andre Casa Cook, denne gang på Kos. Bildet er en illustrasjon fra hotellet som åpner i juli. Foto: Ving

- Casa Cook er et lekkert boutiquehotell for den som har høye krav til komfort og lekker design. Hotellet på Kos ligger ved en av øyas flotteste strender, hvor Casa Cook også har sin egen beach club. Det er naturligvis også mulig å bestille et rom med direkte utgang til basseng, fortsetter Fossum.

LES OGSÅ: Her er Casa Cook - Vings nye hotellkonsept

Ikke vent for lenge med bestillingen

- Reiselysten er stor fra Trøndelag om dagen, og Ving øker med nesten 50 prosent flere sommerreiser enn i fjor, forteller markeds- og kommunikasjonsdirektør Tonje Løkaas Fossum. Dersom du er ute etter noe spesielt, anbefaler hun deg likevel å være rask med bestillingen.

- De beste hotellene går alltid først, og det gjelder også de mest populære avgangene, sier hun.

LES OGSÅ: Derfor lønner det seg å være tidlig ute med feriebestillingen

FAKTA OM VING-REISER:

Til sommeren har Ving pakkereiser fra Trondheim til Kreta, Kypros, Gran Canaria, Mallorca, Rhodos, Kos, Split og Bulgaria. Hele utvalget finner du her. Selskapet selger også pakkereiser med rutefly.