- Vi trenger arbeidskraft på Fosen!

TrønderEnergi sin ambisjon er å bane vei for fornybarsamfunnet og har som mål å levere sikker energi til hele regionen – uansett vær og vind. Liker du å være ute i naturen i all slags vær – og å få betalt for det? Da kan en karriere som energimontør i TrønderEnergi være jobben for deg.

De nye montørene i TrønderEnergi Nett skal virkelig vises ute i terrenget. Foto: TrønderEnergi
Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

Den enorme satsingen på vindkraft med tilhørende infrastruktur på Fosen, gjør at TrønderEnergi skal ansette flere energimontører i Roan/Osen-området i tida fremover.

- Med de nye anleggene øker mengden av oppgaver, som  fører til at TrønderEnergi har behov for syv-åtte nye energimontører/-operatører på Fosen frem mot 2020. Fortrinnsvis er dette folk som er bosatt i Roan eller Osen, fordi det er her vi trenger nye medarbeidere til drift og vedlikehold av strømnettet og selve vindparkene. En eller to av disse montørene er vi ute etter å ansette allerede nå. Her oppfordrer vi også kandidater med andre relevante fagbrev til å søke, forteller Morten Volden, avdelingsleder i TrønderEnergi Nett AS.

Som medarbeider hos TrønderEnergi får du være aktiv i hverdagen og man er i en bedrift som gir gode faglige utfordringer videre.

Stor frihet

Volden forteller at dette er en jobb med stor frihet og variasjon:

- Her får man sjansen til å styre mye av egen hverdag. Det er veldig selvstendig. Mye av arbeidstiden er dessuten ute i naturen. Man får for eksempel bruke snøscooter og ATV for å komme seg frem, og det blir klatring i master og installasjoner, for å nevne noe. En skikkelig variert, meningsfylt og utfordrende jobb, mener Volden.

HØRES DETTE SPENNENDE UT? SEND SØKNAD MED CV HIT! (Obs! Søknadsfristen er gått ut)

TrønderEnergi sin satsning på vindkraft medfører blant annet investeringer for flere hundre millioner kroner i nytt strømnett på Fosen. En av effektene av disse investeringene er at kundene til TrønderEnergi, som i dag har blant landets beste oppetid med 99,9%, får styrket sin forsyningssikkerhet ytterligere. En viktig jobb for samfunnet altså.

Lyst å jobbe ute i felten med viktige installasjoner? Da er TrønderEnergi noe for deg. Foto: TrønderEnergi

- Vi er på utkikk etter medarbeidere som gjennom sin positive væremåte, store arbeidslyst og fokus på personsikkerhet kan være med på et lag som hver dag jobber utrettelig for å sikre at regionens innbyggere og bedrifter har energi tilgjengelig til alle døgnets timer, sier Morten Volden.

Og man skal ikke være redd for å søke, om det er slik at man tror at fagbrevet ikke er helt perfekt:

- Som bedrift gir vi svært gode utviklingsmuligheter og en konsekvens av det er at vi gir betalt videreutdanning for kandidater med andre relevante fagbrev, som ønsker å bli energimontør, forklarer han videre.

Skaff deg forsprang i arbeidsmarkedet

Volden sier også at dette  kan være et bra springbrett til andre karriereløp i TrønderEnergi. I tillegg anbefaler han ungdom allerede nå om at de tenker på elektrofag, når de skal søke videregående skole. I dette området er det store muligheter for å lande en fast og spennende jobb.

- Som tidligere nevnt vil vi foreta en rekke ansettelser de nærmeste par-tre årene. Så er du en ungdom bosatt i Osen eller Roan, og som liker å jobbe ute i naturen i all slags vær sammen med gode kolleger, så kan det være at det nettopp er elektrofag du skal studere på videregående. Det vi kan love er at du da vil stille sterkt i konkurransen om lærlingplassene som TrønderEnergi vil ha tilgjengelig i Osen og Roan de nærmeste årene.

TrønderEnergi oppfordrer alle interesserte til å sende en søknad med CV. Søknadsfrist er 18.juni. Opplysninger om stillingen får du ved å kontakte Norvald Moan på tlf. 913 99 682