Slik får du et rimelig kvalitetskjøkken

Et kvalitetskjøkken trenger ikke nødvendigvis å sprenge budsjettet. Med disse løsningene får du varig kvalitet til en pris som lommeboka liker.

Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

Veldig mange velger å kjøpe flatpakke-kjøkken fordi man ofte sparer penger på å gjøre monteringsjobben selv. Likevel er det mange som opplever at kvaliteten ikke er helt slik de hadde ønsket, og at jobben med å montere selv er vanskeligere enn først antatt.

Tilla M. W. Engebretsen er interiørselger i HTH.

- HTHs kjøkken er kjent for den gode kvaliteten, og det var premisset da vi også startet med Gjør-det-selv HTH, forteller Tilla M. W. Engebretsen, interiørselger i HTH.

Nytt kjøkken på ei helg

Tanken bak produktet er enkel. Du gjør en del av arbeidet selv, og dermed får du kjøkken til en lavere pris. Men fordelen med dette er at du fortsatt er sikret den samme kvaliteten som HTH er kjent for.

Les også: Lite kjøkken? Slik får du kvadratmeterne til å telle

- Det gir kjøkken til konkurransedyktige priser, som leveres i flatpakker og enkelt monteres selv. Utvalget er noe mindre enn det vanlige, men fortsatt har vi et bredt sortiment som gjør at man kan få et unikt HTH-kjøkken som passer din stil og dine behov. Er du gjennomsnittlig nevenyttig har du lett et helt nytt kjøkken på ei helg.

Hvor enkelt er det egentlig? Sjekk ut denne videoen!

Gjør-det-selv HTH er også det perfekte kjøkken for deg som ønsker et nytt kjøkken på kort tid, da alle produktene fra den kjente danske merkevaren er lagerført i Oslo.

- Bor man nært Oslo kan varene hentes på dagen, og de kan sendes til hele landet med levering på rundt en uke. Det er rett og slett kvalitet gjort litt enklere og rimeligere, forteller Engebretsen.

Med Gjør-det-selv fra HTH får du rask et nytt og flott kjøkken. Dette er hentet fra HTHs GDS-sortiment.

Samme kvalitet og kompetanse

Når man kjøper et kjøkken i flatpakke er mange redde for at man mister kompetansen og rådene som konsulentene sitter på. Hva om det ikke passer, og hva om jeg ønsker en egen løsning? Hos HTH får du fortsatt både rådgivingen og servicen, selv om du velger å ta monteringen selv.

Hva passer til ditt kjøkken? Du får den samme rådgivingen selv om du skal sette opp kjøkkenet ditt selv.

Les også: Derfor velger stadig flere kjøkken-øy

- Uansett om du velger å gjøre noe av jobben selv eller få en montør til å sette det opp, er de samme rådene fra konsulentene og kompetansen lik. Vi tegner opp kjøkkenet ditt i 3D om du kommer innom butikken, og du kan endre og legge til ulike løsninger som du selv ønsker for å få det beste kjøkkenet for deg.

Dette er bare en av mange løsninger HTH tilbyr i sitt Gjør-det-selv-sortiment.

Hun forteller at Gjør-det-selv enkelt kan tilpasses det budsjettet man måtte ha. Ønsker man å oppgradere litt, finnes det mange ekstra løsninger for å heve kvaliteten på kjøkkenet. At alle kjøkken fra Gjør-det-selv kommer i flatpakker, gir også et ekstra miljøperspektiv.

- For de som er miljøbevisste er dette et utmerket valg. Fordi alt er flatpakket blir transportkostnadene minimale, og dermed også utslippet, sier Engebretsen.

Lyst å finne ut om HTH har noen kjøkkenløsninger som passer deg? Avtal møte i din nærmeste HTH-butikk her!