Slik får du ditt kjøkken til å skille seg ut

Ønsker du et kjøkken som ingen andre har, kommer man langt med en god dose fantasi og en hjelpende hånd.

Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

Skal man ha helt nytt kjøkken kan det å finne det perfekte være en krevende oppgave. Veldig mange utstillingskjøkken er flotte, men hva om man ønsker noe som få andre har?

Les også: Dette er årets mest trendy kjøkkenløsninger

- Det fine er at alt faktisk er mulig. Det er i grunnen bare fantasien som setter begrensninger på hvordan man kan ha det på kjøkkenet, forteller Tilla M. W. Engebretsen, interiørselger i HTH.

Miks sammen ulike elementer og finn den stilen som passer til deg.

Miks og match

Hun forteller at stadig flere velger å ta utgangspunkt i en modell de liker, for å så endre og tilføye elementer slik at man ender opp med en helt unik løsning. Det handler om å dekke sine behov og finne de løsningene som man selv liker best. Hos HTH kan man enkelt velge å kombinere flere modeller med hverandre, og siden alt kan bygges opp slik man vil, kan man sette sammen alt fra ulike benkeplater til forskjellige fargekombinasjoner på fronter.

Tilla M. W. Engebretsen, interiørselger i HTH.

- Det handler om å finne det som passer for deg, slik at det blir personlig. Mange velger å ha en annen modell på overskapene enn på benkeskapene, som skaper et morderne og unikt kjøkken. Man kan også ha både to og tre ulike farger, eller velge to helt ulike benkeplater. Stein og tre er for eksempel flott sammen, og skaper et rustikt og eget preg, forteller Engebretsen.

Mange velger ulike farger på overskap og benkeskap. Det skaper unike kombinasjoner.

Les også: Lite kjøkken? Slik får du kvadratmeterne til å telle

Noen ganger må man være kreativ for å få det nøyaktig slik man ønsker det, og noen ganger har man en klar plan. Likevel er det som oftest slik at man ikke er helt sikker på hva man ønsker, selv om man vet hva man liker og ikke liker.

Detaljene kan få kjøkkenet til å skille seg ut.

- Vi opplever ofte at kundene har en ide om hva de ønsker, men kanskje passer det ikke helt til behovene. Det første vi gjør er å avdekke hvilke behov man har, og hva man ønsker av et kjøkken. Så ser vi på mulighetene, og ofte er det slik at vi som jobber i HTH ser løsninger som kunden selv ikke hadde tenkt på, forteller Engebretsen.

Med HTHs ulike ID-løsninger får du et unikt kjøkken som også er praktisk. Her ser du MagicMove ID.

Les også: Derfor velger stadig flere kjøkken-øy

3D-tegninger av ditt kjøkken

Alle som ønsker kan nemlig bestille seg en time hos en kjøkkenkonsulent i HTH, som sammen med deg kan sette opp et forslag til ditt nye kjøkken. Om du på forhånd har målt opp plassen, kan du etter et møte gå hjem med en 3D-tegning med forslag på ditt nye kjøkken.

I videoen under ser du hvordan det fungerer!

- Det fine med å få hjelp er at man kan utnytte plassen maksimalt. Har du høy takhøyde kan man tilpasse det med skap helt opp, eller man kan legge i sokkelskuffer eller mindre skuffer på sidene for å fylle ut rommet. Det er uendelig med muligheter, men noen ganger hjelper det med et trent øye for å se de, mener Engebretsen, og fortsetter:

- Og mange ønsker å heller bruke mer penger på detaljene enn selve innredningen, og velger seg ut en spesiell benkeplate, vifte eller noen av ID-løsningene våre som er både praktiske og veldig lekre.

Hva med en vifte i benken? Denne er både effektiv og plassbesparende.

Når man har bestemt seg for en mulig løsning, kan man også få en konsulent hjem til seg for oppmåling, om man ønsker det.

Ved hjelp av 3D-tegninger og HTHs dyktige kjøkkenkonsulenter får du hjelp til å se løsninger som får kjøkkenet ditt til å skille seg ut.

- Da ser man som konsulent ofte ting som er vanskelig å se på bilder eller oppmålinger, og kan komme med tips til hvordan løsning man velger. Også er det jo fint å se helheten av rommet for å tilpasse seg resten. Det er utrolig givende å få være med å forme noens kjøkken, slik at det blir slik de hadde tenkt seg– og enda litt mer, sier Engebretsen.

Lyst å sette sammen ditt nye og unikt kjøkken? Avtal møte i din nærmeste HTH-butikk her!