Nå skal endelig ekteparet Bjørg og Reidulf få oppleve Karibien til sjøs igjen

På syttitallet jobbet både Bjørg og Reiulf Stubseid på skip i Karibien. Over 40 år etter skal de nå tilbake for å oppleve magien igjen, men denne gangen sammen med hele storfamilien på verdens største cruiseskip.

Annonsørinnhold produsert av Adresseavisen Brand Studio

I februar til neste år kaster familien Stubseid loss, og begir seg ut en syvdagers cruiseferie med Royal Caribbean. Denne gangen går ferden til den utvidede familien på elleve fra Fort Lauderdale, til Mexico, Haiti og Jamaica, og der skal de feire 160-årsdag.

- Jeg fyller 70, mens sønnen min Reidulf Jr fyller 40 år og datteren min Mona 50 år. Vi har aldri feiret sammen skikkelig, så nå var det på tide, forteller Bjørg Stubseid.

Bjørg Stubseid tar med seg hele storfamilien på cruise til Karibien neste år. Her sammen med datteren Mona Stubseid.

Sammen skal de, med ektefeller, barn og barnebarn, begi seg ut på de som har vært et etterlengtet eventyr.

- Helt siden jeg og Reidulf senior jobbet i Karibien på skip, har vi snakket om å dra tilbake og gjøre det sjøveien. At vi får oppleve det med hele familien samlet og i tillegg på «Harmony of The Seas», som er verdens største cruiseskip, blir fantastisk, mener den kommende jubilanten.

Royal Caribbean har flere store cruiseskip, blant annet "Harmony of The Seas", som er verdens største i sitt slag.

I hele syv dager skal de seile i det karibiske hav, og få oppleve å våkne opp til soloppgang og en ny destinasjon med masse spennende i vente.

- Februar kan ikke komme tidlig nok, for vi gleder oss alle så utrolig mye. Det blir flott å se hvordan ting har blitt der nede siden vi jobbet der, forteller Bjørg.

Få 30 prosent rabatt på din drømmereise med Royal Caribbean! Bestill nå i høst og få rabatt på alle seilinger og lugarkategorier. Kontakt G Travel her for et godt tilbud.

Mytene rundt cruise er vekk

I lokalene til G Travel Getaway i Thomas Angells gate sitter seks av de elleve som snart skal få feire under den karibiske solen. Når en hel familie skal på reise sammen, og kanskje kombinere cruiset med andre reisemål før eller etter, skal man ha tunga rett i munnen når bestillingen skal gjøres. Selv om familien sjekket ut mulighetene på internett før de bestilte, skjønte de raskt at de trengte rådgiving og hjelp.

- Når man er så mange som alle skal reise sammen og har forskjellige ønsker og behov, er det en trygghet å ha et seriøst reisebyrå i ryggen som kan hjelpe til med alt, mener Bjørg.

Nå skal hele familien på tur! Bakerst fra venstre: Reidulf Stubseid senior, Reidulf Stubseid junior og Hanne Johansen. Fremst fra venstre: Bjørg Stubseid, Thea Stubseid (12) og Mona Stubseid.

Og hjelpen fikk familien av Cato Melkstavik og resten av de ansatte på G Travel.

- Det flotte med cruise er at man kan oppleve så utrolig mye forskjellige steder uten å måtte pakke kofferten mer enn en gang, forteller Melkstavik, som er byråleder for G Travel Getaway Trondheim.

Han har lang erfaring med cruise, og er for mange Trondheims egen cruisekonge. Han forteller at cruise har blitt veldig populært de siste årene, og at gamle fordommer er vasket vekk av tidevannet for lenge siden.

Cato Melkstavik, byråleder for G Travel Getaway Trondheim.

- Snittalderen på cruise i dag er langt lavere enn folk tror, og de er tilpasset alt fra de som søker opplevelse og spenning til de som vil ha avslappende palmesus og frisk havbris i håret. Det flotte er at cruise er den perfekte ferien for en storfamilie som har ulike behov og ønsker, for her finner du virkelig alt du kan tenke deg. Også koster det ikke mer enn om hele familien skulle dratt på en annen type ferie med samme oppvartning som på cruise, og det koster heller ikke mer å bestille cruiset hos oss, enn direkte fra Royal Caribbean, sier Melkstavik.

Kan kun fokusere på ferien

For familien Stubseid var cruise i Karibien det naturlige førstevalget når destinasjon skulle velges, og de har dratt nytte av kunnskapen som konsulentene på G Travel Getaway har kunne tilby.

Familien Stubseids reise starter i Florida.

- Noen av oss skal dra hjem etter cruiset, mens noen av oss skal videre et annet sted. Det gjør at bookingen er komplisert, og da er det fint at noen hjelper oss å ordne alt. I tillegg så får man hjelp til å booke lugarer, fast bord til bespisingen og hvilke aktiviteter man ønsker å gjøre på skipet eller destinasjonene. Det er en lettelse å kunne lene seg på reisebyrået, for da vet man at alt er ordnet, forteller Bjørg.

Hun har selv opplevd å bestille ferie selv, der alt ikke har gått helt etter planen.

- Hvis noe skulle oppstå, er det bare å ringe G Travel og få hjelp. Man slipper å sitte i villrede om et fly skulle bli forsinket eller lignende, og det er en trygghet som gjør at vi heller kan fokusere på ferien og ikke alt annet. Det eneste vi trenger å tenke på er å pakke kofferten, sier Bjørg og smiler.

G Travel Getaway Trondheim har flotte lokaler i Thomas Angells gate. Her blir det reiselivskveld i oktober.

Er du nysgjerrig på om cruise kan være din drømmeferie? Da bør du vurdere å sette av en kveld i midten av oktober, så kan kanskje drømmen blir virkelighet.

- Vi skal ha en spennende reiselivskveld på våre reisebyrå i Trondheim, Orkanger og Verdal. Der kommer Royal Caribbean og Celebrity Cruises med neste års nyheter, og det blir gode rabatter og flotte premier. I tillegg får man også 1.000 kroner i rabatt på lugarbestilling på cruise på reiselivskvelden, forteller Melkstavik.

Les mer om arrangementet og meld deg på her!