TONE PRESTGÅRD NÆSS

Søndag 17. januar mottok vi den helt ufattelige og triste beskjeden at vår fineste venninne Tone Prestgård Næss hadde forlatt oss.

Det er vanskelig å sette ord på og miste en så nydelig og flott jente og dame, men vi vil skrive noen minneord om vår ubeskrivelige omsorgsfulle venninne.

Tone var en dame alle likte, hun var venner med alle. Hun var engasjert og brydde seg svært mye om andre, og vi som var så heldige å få dele en god del av hennes liv fikk mye omsorg og kjærlighet fra henne.

Hun var den som alltid tok tak i ting, hun som fikk oss til å være med på mye, hun var initiativrik og utrolig gjestfri.

Tone organiserte det meste av det vi deltok på, hun ville også at alle skulle være med for hun ville aldri sette noen utenfor. Vi i håndballmiljøet merket dette veldig. Det spilte ingen rolle hvilken klubb du spilte for, bare du ville være med og ha det gøy var alle velkommen! Hun elsket å dra til Stockholm med venner og vi er superglade for de minner vi har fra disse turene.

Tone var også veldig flink til å lage mat, og ba oss hjem på gode middager. Det ble alltid helt fantastiske kvelder for oss alle.

Vi har utrolig mange morsomme opplevelser fra håndball med Tone, spesielt vil vi trekke fram alle turene til nordisk mesterskap for veteraner. Hun var en humørbombe på disse turene. Hun sto helt fantastisk i mål, samtidig som hun lo, tullet og hadde det utrolig gøy! Håndball og håndballmiljøet sto Tones hjerte veldig nært. Vi er utrolig glade for å ha fått vært sammen med henne på turer, kamper og opplevelser!

Våre tanker går til familien som har mistet en uerstattelig mamma, kjæreste, datter, søster, svigerinne og tante. Hun vil bli dypt savnet av oss alle.

Vi har mistet vårt «lim» i venninneflokken og vår organisator, og vår fantastiske venninne. Vi lover å leve videre i hennes ånd så godt som vi klarer, og vi lover å ære henne. Tone vil aldri bli glemt.

Vi lover også å ta vare på Steinar og Tore-Andre.

Takk for alle fine minner, og takk for at vi fikk være en viktig del i livet ditt!

«Gode venner er engler som løfter oss opp igjen når våre vinger har glemt hvordan det er å fly.»

Nils Bredesen

Hilsen venner fra «Byåsenveteran»