NINA BERG

Nina Berg gikk bort 6. mars, 58 år gammel.

Det er med stor sorg vi må erkjenne at Nina ikke lenger kan være sammen med oss. Vi skulle jo dra på enda flere turer, ha flere gode måltider og hyggelige samvær.

Sterke flotte Nina, elegant estetiker, alltid med et årvåkent blikk, et godt smil og en herlig latter vi ikke lenger kan høre si «Ja, det får vi til, det gjør vi»!

Nina realiserte så mange drømmer. Hun kom seg ut i verden, så seg rundt, fikk nye venner, fikk masse erfaringer og reflekterte over livet. Hun kom hjem igjen til Trondheim og startet sin egen bedrift, 4 Seasons Travel. En suksessrik reisearrangør som tok med folk på begivenhetsrike turer. Hun fikk til så mye. Vi var så stolte av henne!

«Belive in yourself»; den lille kattungen som speiler seg i vannpytten og ser en tiger. Det var Nina det.

Kreftsykdommen kom dessverre tilbake, det store rovdyret glefset og tok tak og nektet å gi seg. Det gikk så veldig fort. Vi må bare resignere og takke for alt det Nina var og sto for.

«Life is short, and then you die». Nå har vi nok en gang fått erfare det. Det er trist og vemodig, men Nina har satt spor. Vi savner henne veldig, men vi vil minnes Nina med glede.

Vi sender alle gode tanker til Ninas nærmeste familie og alle de andre vennene hennes.

Takk for alle gode minner!

Trine Haug Jenssen og Sissel Fjærem Giæver

Foto: privat