INGEBJØRG ROMULSLIE JOHANSEN1931 - 2016

Brått døde Ingebjørg 18. mars, med avtaleboken full av planer for de neste dagene og ukene. Alltid på vei videre, til nye opplevelser og ny kunnskap.

Ingebjørgs nysgjerrighet var stor, særlig på det som angikk mennesker og alt som påvirker menneskers liv, følelser og handlinger. Med stor kjærlighet og omtenksomhet møtte hun alle, med åpent sinn og uten å dømme noen. Hun ernærte seg som fysioterapeut, sa hun, utdannet i Oslo i 1953, spesialist i psykomotorisk fysioterapi i 1989. Alltid faglig oppdatert, alltid på søken etter siste nytt i faget.

På møter, kurs og seminarer var hun snar med å stille adekvate og relevante spørsmål. Ingen «synsing», takk, bare klare fakta og vitenskap. Rettferdighet var også viktig for henne. Den eneste urettferdighet og skuffelse i yrket hennes kom da hun fikk beskjed om at hun i en alder av 75 år ikke lenger fikk refusjon fra trygdesystemet for det arbeidet hun gjorde med sine pasienter. Hun fortsatte likevel, til hun var nesten 80 år.

Spreke Ingebjørg var på ski senest uken før hun døde. Plukke bær, sanke sopp og lange turer på fjellet for å nyte, var også en del av hennes aktive liv.

Vi takker Ingebjørg for alt hun ga, for alle gode samtaler, for all omtanke og all kjærlighet hun så rikelig spredde rundt deg, for hennes humoristiske replikk som ga oss mang en god latter.

Vi lyser fred over Ingebjørgs minne.

Wibecke, Unni, Grethe, Lise, Ellen og Bibba

Kollegaer

Foto: Stein Erik R. Johansen