STIG SKJÆRVIK

Noen dager er vanskeligere enn andre dager. 17. august ble en slik dag da vi fikk melding om at vår gode venn og kollega i over 30 år, sovnet inn altfor tidlig, snart 63 år gammel. Vi visste at Stig var alvorlig syk, men til langt ut i sykdomsforløpet smittet hans positive holdning over på oss – det ble et alvorlig sjokk da budskapet kom.

Stig var en ekte trønder – han elsket Trondheim og Rosenborg. Det var aldri aktuelt for ham å flytte selv om tilbudet var der i forbindelse med jobb. Etter 30 år på reisefot, valgte Stig å pensjonere seg i en alder av 62 år. Nå ville han bruke mer tid med familien samt være mer på hytta på Ertvågøy. Slik gikk det dessverre ikke da kreftsykdommen rammet kun uker etter pensjonstilværelsen startet.

Stigs gode humør og utadvendte vesen gjorde at han ble så mye mer enn en god kollega – han ble en god venn for veldig mange av oss. Vår fargerike venn var ærlig, liketil og rett frem, du visste alltid hvor du hadde ham. Disse egenskapene er trolig noe av grunnen til at han i tiden hos oss oppnådde meget gode resultater, og fikk mange gode og nære relasjoner også blant sine kunder. Ingen av oss har noen gang hørt at han har sagt noe negativt om noen – en unik egenskap.

Alle gode minner om Stig vil vi ta med oss videre i livet. Vi vet at smerten over tapet vil mildne med tiden, og at de gode minnene kommer enda sterkere fram. Våre tanker går spesielt til Randi og den nærmeste familie som føler savnet sterkest.

Fred over Stigs minne.

Venner og kollegaer i Mölnlycke Health Care