ARNE BECHMANN

Jeg vet Arne har flyttet fra oss, men det er så vondt og vanskelig å tenke på. Han sovnet stille inn 16. september, 78 år gammel.

Ella og jeg er hans gjenlevende søsken, og vi vokste alle opp på Langstein hvor barneskolen var. Så ble det forberedelse til konfirmasjon på Skatval, og realskole på Stjørdal. Vi kjenner utrolig mye folk fra denne perioden og alle satte pris på Arne. Det visste vi både den gang og nå.

Han var alltid så aktiv. Ivrig skiløper, flink svømmer, meget flink danser, ivrig musiker og glad i fjellturer. Arne var hjelpsom til alle. Reparerte alt, fra dukker til biler. Aldri opprådd – aldri sur. Han ble flymekaniker og arbeidet på Værnes.

Det var en glede å ringe til ham. Han spurte alltid om «ungan» som han var onkel til. Hans tålmodighet preget dem alle. Ved sjøen var det fiske fra båten hans, og på høsten var det fjellturer med bærplukking og fortellinger om det spennende fugle- og dyreliv.

På hytta mi gikk dagene til fiske i elva og fotball på tunet. Så han noe på hytta som skulle vært gjort, ja så ordnet han det. Kveldsstunden var så god! Da tok han frem munnspill eller trekkspill. Tusen takk!

Arne ga oss alle så mange gode minner som aldri vil bli glemt.

Hvil i fred, kjære bror.

Ingrid