ALVIN LUNDEMO

En nær og kjær venn, Alvin Lundemo, døde 31. juli 79 år gammel.

Etter skole og yrkesvalg ble han den lojale og verdifulle medarbeider hos bilfirmaet Bjarne Wist i Trondheim i vel 40 år. Der hadde han forskjellige funksjoner som bilmekaniker, selger og til slutt avdelingsleder på Stjørdal. Hans faglige og kontaktskapende evner kom til sin rett i arbeidslivet.

Bygda Skatval ble hans arena i fritiden og ikke minst i pensjonisttilværelsen. Hans engasjement og sosiale tilnærmelse til en rekke aktiviteter, bidro til at bygda ble et trivelig sted å bo. Det lokale musikkliv, idretten og ikke minst sosiale aktiviteter som «mandagsklubben» og pensjonistturer, ble til ved blant annet hans organisasjonstalent.

Som menneske og venn hadde han en egen evne til å vise omsorg og omtanke. Han hadde en sterk integritet og utpreget rettferdighetssans. Dette nølte han aldri med å gi uttrykk for. Han hadde også en egen evne til å formulere seg på. Ofte humoristisk, men han kunne også være bitende sarkastisk når det var nødvendig.

Alvin Lundemo var del av en liten men tett kameratflokk. Samtidig var han et midtpunkt og aktiv deltager i alle bygdas aktiviteter og dermed alle venners venn. Vår medfølelse går til hele familien i disse tunge stunder.

Per Magnar Arnstad og Jostein Skatval

Minneord i Adresseavisen