Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Økonomi / Forbruker

- Det e' bærre lækkert!

- Det e' bærre lækkert!

Bli med på sjøsetting på Skansen.
Leses nå:

Fem fristende fiskemiddager

Torsk, kongekrabbe, blåskjell og reker er på sitt beste akkurat nå.

- Vi va kanskje toillat ja

Da Bente og Tor flyttet fra hus i Trondheim til småbruk i Ingdalen fikk de nok å henge fingrene i.

Hundre fiskere fikk tusen fisk under fiske-NM

Hundre isfiskere fanget over tusen fisk i NM i sjøisfiske på Hjellbotn i helga.

Bli med hjem til Toril Kotengs slektsgård i Åfjord

På Tørhaug har trønderlåna fra 1875 huset mange generasjoner.

- Katter er ikke laget for minusgrader

Veterinær ber folk holde katten inne i sprengkulda.

Har du kastet ut julepynten og drukket opp juleølet?

13. januar, eller tjuende dag jul, markerer ifølge gammel tradisjon den endelige slutten på jula.

- Det er ikke lenger en aktivitet for bestemødre

Strikketrenden nådde nye høyder i 2015.

Stålis og skøytekos

Se leservideoer fra trøndere som elsker stålis.

Lag islykter med ballonger

Utnytt kulden til å lage dekorativ pynt.

- Bærre lækkert, sa seilbåteier Leif Hassel da hans kjære «Aldebaran» ble heist på sjøen torsdag kveld.

- Bærre lækkert, sa seilbåteier Leif Hassel da hans kjære «Aldebaran» ble heist på sjøen torsdag kveld.

Relaterte artikler:
Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Hvert år heises et titalls båter opp på land ved Skansen i Trondheim for vårpuss. Eierne får en uke på seg til å gjøre båten klar for en ny sesong. Torsdag kveld kom krana tilbake og det var klart for sjøsetting.

SE VIDEO AV SJØSETTINGEN OVER

Vis debatt
Mer å lese på adressa.no:
Nytt fra Adressa Pluss:

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Regler for debatt her på adressa.no:

  • Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.
  • Banning eller ukvemsord er ikke tillatt.
  • Vi godtar ikke rasisme, trusler eller angrep på personer eller grupper.
  • Oppfordringer til ulovlige handlinger godtas ikke.
  • Adresseavisen har redaktøransvar for alt som publiseres, men du er også personlig ansvarlig for innholdet i innlegget.
  • Skriv kort og hold deg til saken. Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst.
  • Publisering av opphavsrettsbeskyttet materiale er ikke tillatt. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning.
  • Det er ikke tillatt å legge inn lenker i teksten.
  • Alle innlegg blir kontrollert før de publiseres på adressa.no.
  • Innlegg med falske profiler blir fjernet.

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

comments powered by Disqus