Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden / Økonomi / Forbruker

Her kan du synde naken

Her kan du synde naken

Hvem har ikke drømt om å synde på stranden? Det blir gjerne med fantasien - men mellom pittoreske badebyer og landsens vingårder på den franske riviera er synden satt i system .

Halloween-stemning på fem minutter

Superenkelt, morsomt og billig.

- Vi selger kun det fineste og dyreste

Luksusmegler Fredrik Eklund har ennå ikke gitt opp målet om å selge årets dyreste bolig.

Kutt kaloriene med kald pasta. Og ris. Og poteter

Her er en forbløffende nyhet for pastaelskere: Dersom du lar være å spise den kokte pastaen til den har vært avkjølt, og så varmer den opp igjen, sparer du en haug med kalorier. Det samme gjelder også ris og poteter.

Denne blir neppe godtatt på eksamen

Ny matte-app løser oppgavene for deg.

- Sonys beste TV

Sony KD-65S9005B er blant markedets beste på nesten alle områder.

Se Grand Canyon fra luften

Opplev et av verdens mest beundrede naturlige underverker i helikopter.

Regelen «alle» har brutt på hotellrommet

Fem ting du ikke visste om å drikke alkohol på hotellrommet.

Hjem

Byttet til seg trønderlån

Var det ett hus Vigdis ikke kunne trives med å bo i, var det stulåna på gården til Erik. Så feil kan man ta.

Helt hjem

Kampen om kontrollen

At en sånn liten sak kan vekke så utrolig mange følelser er nesten ikke til å fatte.

Bli med til Harry Potters magiske verden i London

Du trenger ikke reise langt for å boltre deg i en verden stappfull av eventyrlige effekter fra Harry Potter-filmene.

Glade naturister strømmer ut i sjøen ved Cap d'Agde på den franske riviera. Foto: SCANPIX

Glade naturister strømmer ut i sjøen ved Cap d'Agde på den franske riviera. Foto: SCANPIX

Saken oppdateres Last inn siden på nytt
Systemet heter Cap d'Agde, ligger på den franske rivieraen og er Europas største naturistsenter. Her snakker vi ikke om en vanlig nakenstrand - stedet er en gullgruve hvor pengene strømmer inn noen hektiske sommermåneder. Hit valfarter opp til 40 000 nakenelskende mennesker fra hele verden. Klærne kaster du ved inngangen - og du trenger ikke ta dem på deg før du er ferdig med ferien og skal hjem.

Du velger om du vil bo i leilighet, rekkehus, hytte eller campingvogn - og velger du camping er det strengt tatt ikke nødvendig å putte andre tekstiler enn et telt i bagasjen.

Nakenshopping

Her kan du nemlig gå naken døgnet rundt. Du kan shoppe i Adam eller Evas drakt og spise naken på restaurant, men kjøp gjerne et sjal til å ha på stolen - av hygieniske grunner. Eventuelle kikkere er effektivt utestengt av et stort gjerde og flere kontrollposter. Her er man trygg på hverandre, og på campingplassen råder den største familieidyll.Mor og far nyter sin middag ved grillen, spiller kort, ser på TV eller spiller petanque. Barna leker fredfullt, og den tekstilløse familieidyllen synes mer normal enn om det skulle ha vært en campingplass på Sørlandet.

Men det er kanskje ikke alt som passer for barn her. For på kvelden kler man seg opp, og da i antrekk som får Nordre en varm og sensuell sommerkveld til å fortone seg som en uskyldig flørt. Frem kommer piercinger både her og der, akkompagnert av sexy strings, utfordrende bodies, lakk, lær og kanskje en liten pisk parat i hånden. . .

Klubbene ligger på rad og rekke og varter opp med opptil et dusintall mannlige og kvinnelige strippere på bardisken og rundt på bordene. Musikken stiger i intensitet, og DJ'en stønner med jevne mellomrom; «ca fait chaud» - det er varmt.

Ingen spørsmål

Velger man en tilfeldig resturant, kan man bli overrasket av dansende nymfer som lokker mannlige gjester opp fra bordet og lekende lett fjerner det de måtte ha av plagg. Her sitter sikkert en og annen tysk direktør og fransk byråkrat, og hvem vet om det egentlig er kona de har med seg? Det er det imidlertid ingen som spør om her.Uansett er damene besmykket og kledd opp til det ypperste av hva sexbutikkene kan fremskaffe av outrerte kreasjoner. I kveldsmørket forvandles torget til et fesjå hvor mannen viser frem sitt feminine smykke, for det er kvinnene som kles opp. Gutta kan gjerne gå i slufsete shorts og t-skjorte, mens dama paraderer i ettersittende tekstiler som viser mer enn de skjuler. Noen viser selvfølgelig alt, og begrenser påkledningen til en piercing eller to.

Overraskelser til maten hører med. For det er ikke bare strippere som dukker opp som akkompagnement til biffen ved restaurantbordet. Det kan for eksempel være spanske trubadurer i middelalderkostymer, men kun oventil vel å merke.

Nedentil spilles det på hvite, behårede rumper og vippende tissetasser i takt med musikken. Et selsomt syn, for noen øyeblikk etter står trubadurgutta i baren innenfor og slapper av med et glass vann. Imens spiser en ansatt uforstyrret middag ved nærmeste bord og bikkja under holder vakt, uten å la seg affisere av gruppen av nakne, spanske middelalderrumper.

Lærkledd herskerinne

Strippebarene er alle fullpakket. I en av dem drar en dame med seg mannen i et hundebånd, som hun fester til en krok i veggen. Gubben smiler henrykt, får smake et par dask på baken av sin lærkledte herskerinne. I nabopuben, homsebaren, danses det på bordene og DJ'en er naken hver eneste kveld.Det fine er at man kan beskue det hele på avstand. Alle barene stikker ut som tarmer fra en åpen midtkorridor hvor man går frem og tilbake, og stikker inn på det stedet man måtte føle for der og da. Akkurat som i et stort varehus.

På en bar like ved er stripperne i full gang. Denne gang er det spontanstripping som gjelder, og det er gjestene som begynner. To brave unge menn våger seg opp på den catwalk-lignende bardisken, svinger rumpa og venter på damer. Den ene mister motet, eller er det tålmodigheten, den andre fortsetter. Buksene går, strømpene, t-skjorta, og til slutt trusa, til han står der i blanke messingen, stakkar.

Men så kommer damene, det vil si de proffe, og kaster plagg for plagg til allmenn glede og applaus.

Allmen glede

Publikum er variert. Og overraskende nok er gjennomsnittsalderen høy. For her kaster Hausfrau Helga fra Hamburg klærne foran ektemannen, og skammer seg ikke over noen ekstra fettvalker eller at puppene er små. De profesjonelle stripperskene er det ingenting å utsette på, annet enn at de kanskje har puttet vel mye silikon i puppene.En fransk krigsveteran, la oss kalle ham det, sikler lengselsfullt opp. Øynene står som stilker gjennom øyenbrynene, som ser ut som store ugresstuster. Og han har tatt brillene på.

Om dagen går livet sin vante gang på kjøpesentrene. Strippebarene er tomme, det ryddes, men bare noen meter unna er det full action - på saunaene. Par er prioritert ved innslepp, men på en av dem har gutta sjans også uten dame. Ikke overraskende at 90 prosent av klientellet er kåte menn. Mange finner hverandre for en hyrdestund i en mørk krok.

Bot for syndere

Tidligere utspant hyrdestundene seg også på stranden, før politiet kom. Kopulerende par underholdt ringer av nysgjerrige skuelystne, bare et steinkast fra familiedelen av stranden der småbarna bygger sandslott.Men nå patruljerer politiet stranden, og blir man tatt på fersken under en hyrdestund venter en klekkelig bot på opptil 1500 euro - rundt 10 000 kroner. Så det er ikke rart synderne trekker innendørs.

Men fortvil ei. Vakthold koster og utenom den verste ferietiden er strendene fri for patruljerende politimenn - fritt frem for feriesyndere i sommersol.

Cap d'Agde på nettet: http://perso.wanadoo.fr/.agence.oltra/

Shoppe naken, bade naken. På Cap d' Agde er det like naturlig å være uten en tråd uansett hva man gjør. Glade naturister strømmer ut i sjøen ved Cap d'Agde på den franske riviera.
Vis kommentarer

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

comments powered by Disqus