Gå til mobilutgaven
forsiden / Økonomi / Forbruker

Her kan du synde naken

Her kan du synde naken

Hvem har ikke drømt om å synde på stranden? Det blir gjerne med fantasien - men mellom pittoreske badebyer og landsens vingårder på den franske riviera er synden satt i system .
Glade naturister strømmer ut i sjøen ved Cap d'Agde på den franske riviera. Foto: SCANPIX

Glade naturister strømmer ut i sjøen ved Cap d'Agde på den franske riviera. Foto: SCANPIX

Leses nå:

Saken oppdateres.

Nakenshopping

Her kan du nemlig gå naken døgnet rundt. Du kan shoppe i Adam eller Evas drakt og spise naken på restaurant, men kjøp gjerne et sjal til å ha på stolen - av hygieniske grunner. Eventuelle kikkere er effektivt utestengt av et stort gjerde og flere kontrollposter. Her er man trygg på hverandre, og på campingplassen råder den største familieidyll.

Ingen spørsmål

Velger man en tilfeldig resturant, kan man bli overrasket av dansende nymfer som lokker mannlige gjester opp fra bordet og lekende lett fjerner det de måtte ha av plagg. Her sitter sikkert en og annen tysk direktør og fransk byråkrat, og hvem vet om det egentlig er kona de har med seg? Det er det imidlertid ingen som spør om her.

Lærkledd herskerinne

Strippebarene er alle fullpakket. I en av dem drar en dame med seg mannen i et hundebånd, som hun fester til en krok i veggen. Gubben smiler henrykt, får smake et par dask på baken av sin lærkledte herskerinne. I nabopuben, homsebaren, danses det på bordene og DJ'en er naken hver eneste kveld.

Allmen glede

Publikum er variert. Og overraskende nok er gjennomsnittsalderen høy. For her kaster Hausfrau Helga fra Hamburg klærne foran ektemannen, og skammer seg ikke over noen ekstra fettvalker eller at puppene er små. De profesjonelle stripperskene er det ingenting å utsette på, annet enn at de kanskje har puttet vel mye silikon i puppene.

Bot for syndere

Tidligere utspant hyrdestundene seg også på stranden, før politiet kom. Kopulerende par underholdt ringer av nysgjerrige skuelystne, bare et steinkast fra familiedelen av stranden der småbarna bygger sandslott.

Cap d'Agde på nettet: http://perso.wanadoo.fr/.agence.oltra/comments powered by Disqus
Fikk du med deg disse?