Gå til mobilutgaven
Tips oss 24 timer i døgnet på 07200!
  • Send SMS eller MMS med bilder til 07200, kodeord TIPS
  • Send epost til 07200@adresseavisen.no
  • Ring 07200 (telefonen er betjent hele døgnet)

Hver måned belønner vi det beste tipset med inntil 10.000 kroner. Alle tips blir vurdert. Du kan også benytte dette skjemaet:

forsiden

Topp-hemmelig Volvo avslørt

Topp-hemmelig Volvo avslørt

Neste år skal nye Volvo V70 presenteres. Vår fotograf fant den topphemmelige bilen på ferd på E6 gjennom Trøndelag i går.
(Foto: LEIF ARNE HOLME)

Foto: LEIF ARNE HOLME

Apple vil inn i bilen din

Bil og mobil blir stadig tettere bundet sammen. Det kommer hele tiden nye løsninger og apper skreddersydd for bilkjøring.

Ryggekamera snart påbudt i USA

Fra 2016-2018 blir det påbudt med ryggekamera på personbiler i USA.

- Flest tenker penger, ikke miljø, når de kjøper elbil

Elbilkunder er ikke nødvendigvis grønne i hodet fordi de kjører miljøvennlig.

Smarte biler for deg med tre unger

Hver gang vi har testet en moderne flerbruksbil, spør vi: Hvorfor kjøper «alle» SUV og stasjonsvogn, når de ville vært bedre tjent med en flerbruksbil?

Brukt-SUVen nordmenn helst vil ha

Liten tvil om hvilken SUV nordmenn klikker mest etter på bruktmarkedet.

Komforten er helt fantastisk

S-klasse er verdens beste bil, hevder Mercedes. Da må den jo bare testes.

Bil skaper mest problemer

Dette hjalp Forbrukerrådet forbrukerne med i fjor. Sjekk hele listen!

Stadig flere pakker bilen i folie

Flere bileiere velger å legge en beskyttende folie, i selvvalgt farge, over hele bilen.

Finn det riktige verkstedet for bilen din

Spar tusenlapper og unngå overraskelser på bilverksteder.

Vil forby Tesla-butikker

Teslas forretningsmodell møter betydelig motstand.

Saken oppdateres Last inn siden på nytt

Et følge på tre biler ble først observert på en rasteplass ved E6 i Stjørdal. Før Adresseavisens medarbeidere kom til stedet, var bilene forsvunnet.

Fikk bilde

Men vår nordtrønderske fotograf Leif Arne Holme stilte seg opp ved veien på Røra i håp om at bilene kom den veien. Og ganske riktig, 50 minutter senere kunne han ta bilder av tre svenskregistrerte biler. Den siste var en Audi følgebil, mens de to andre var så grundig kamuflert at det var umulig å se hva slags bilmerke det var snakk om. Grillen kan lede tankene mot BMW, og det var kanskje også hensikten for å forvirre.

Skiltene avslører

Men bilskiltene avslører eieren, nemlig Volvo Personvagnar AB i Göteborg. Noen modellbetegnelse får vi ikke fra det svenske veivesenets informasjonstjeneste på Internett, derimot får vi vite at begge bilene er 4,75 m lange og 1,81 meter høye, 1670 kg tunge og at de har 430 kg lasteevne. Den ene har en dieselmotor på 136 HK, den andre en bensinmotor på 146 HK.

Ingen revolusjon

Og da skjønner vi slags bil dette er, nemlig den nye Volvo V70 som skal presenteres neste år, trolig på den store bilutstillingen i Genève. Nå er det tid for langtesting av bilen, kanskje er følget underveis til Volvos testanlegg i Nord-Sverige. Uansett gjelder det å kjøre så mange mil som mulig for eventuelle finjusteringer før serieproduksjonen starter.

Nye Volvo V70 blir sikkert en utmerket bil, og pen å se på. Men noen revolusjon synes den ikke å stå for, hvis det da ikke er gjemt mer under kamufleringen enn vi er i stand til å skue.

Adresseavisen ønsker en åpen og saklig debatt. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Debatten er åpen kl 07 (08) - 24. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Ditt fulle navn må enten gå fram av epost-adressen eller oppgis som brukernavn/Facebook-profil. Debattregler

Disqus