Klokken 19.41 i kveld fikk politiet melding om at en mann i 40-årene hadde blitt knivstukket i Ila. Flere politipatruljer og helsepersonell rykket ut til stedet. Den fornæremede ble sendt til sykehuset med lettere skader. Politiet pågrep senere to menn, én i 40-årene og én i 50-årene.

- Jeg kan bekrefte at det er sammenheng mellom denne saken og en hendelse fra tirsdag. Det er fryktelig uklart hva som har skjedd, men vi har mistanke om at det bunner i en intern strid mellom de to partene. Det er nok en feide som har pågått over lengre tid, sier krimvaktleder Johan Aae ved krimvakta på Sentrum politistasjon i Trondheim.

Samme involverte

Tirsdagens hendelse skal dreie seg om et slagsmål ved Bunnpris Ila. Politiet kan ikke si noe om det er rusmidler med i bildet.

- Fornærmede fra tirsdagens hendelse er den samme som er sendt til sykehuset etter kveldens knivstikking. Han har navngitt de samme to personene ved begge hendelsene, sier Aae.

Skulle anmelde

- Hvorfor anmeldte ikke fornærmede forholdet etter hendelsen på tirsdag?

- Fornærmede hadde avtale om å anmelde forholdet tidligere i dag, men ringte og utsatte avtalen til over helga. Årsaken til dette er ukjent, avslutter Aae.