Tidligere denne uken ble det kjent at Christopher Mørch Husby trakk seg fra «Skal vi danse». Sammen med sin dansepartner Ivo Havránek, er Gro-Helen Tørum (52) tilbake igjen i konkurransen.

- Jeg nølte ikke med å si ja da jeg ble spurt om å komme tilbake til «Skal vi danse». Jeg ville danse mer. Dansingen har vært som en lykkepille for meg, og det var vondt å slutte, sier Tørum til Tv2.

Les også: Fra «Åndenes makt» til «Skal vi danse»

Les også: Nå «rømmer» hun landet

- Konkurransen blir tøff

Tørum har hatt et par dager på å forberede seg til kveldens dans, og hun forteller til Tv2 at det er fantastisk å trene med Ivo igjen.

- Nå vil jeg bare danse og ha det morsomt så lenge jeg er med. De andre danserne er fabelaktige, og jeg ser at konkurransen blir tøff. Jeg synes jeg er modig som tar denne utfordringen, og nå gleder jeg meg til å innta parketten igjen, sier hun til Tv2.

Les også: Spøkelser i Røros

Les også: Åndenes makt

- Veldig sporty

Tørum var tredje deltaker som røk ut av konkurransen. Gitte Witt som forlot programmet sist, ble spurt om å erstatte Husby, men sa nei. Mads Kaggestad takket også nei.

-Vi er utrolig glade for at Gro-Helen sa ja til bli med i «Skal vi danse» igjen. Det er veldig sporty gjort å takke ja på kort varsel, og gå løs på en ny koreografi med kun noen dager til å trene, sier pressekontakt i Tv2, Anne Martha Leidland.