Fredag kveld hadde Senkveld med Thomas og Harald besøk av den populære artisten Justin Bieber.

997 000 seere fulgte store deler av sendingen og 895 000 seere så i snitt hele sendingen. Dette er det beste seertallet for Senkveld siden 2010.

- Dette er fantastiske tall for Thomas og Harald som virkelig er i toppslag om dagen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2 i en pressemelding.

Stormet av scenen

Biebers norgesbesøk fikk stor oppmerksomhet, både her hjemme og i internasjonale medier denne helga. Den canadiske artisten skulle holde en eksklusiv konsert i forbindelse med sin opptreden på Senkveld, men etter bare ei låt stormet han av scenen foran sjokkerte publikummere.

– Vi synes dette er like bedritent som dere, sa programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg da de måtte ut på scenen i Chateau Neuf og beklage det inntrufne, skriver NTB.

«Frost»-stjerne er ny gjest

Under selve innspillingen av Senkveld-programmet følte Bieber seg svært hjemme hos Thomas og Harald og tok på et tidspunkt over rollen som programleder. Denne helga har TV2 innvitert nok en ung superstjerne til underholdningsprogrammet.

- Med den enorme medieomtalen både før, under og etter Justin Bieber sitt besøk, er det hyggelig å se at så mange ville følge sendingen. Og vi fortsetter denne uka på Senkveld med besøk av en ny superstjerne, nemlig den amerikanske artisten Demi Lovato, forteller Jarle Nakken.

Den amerikanske popartisten Demi Lovato startet karrieren allerede som seksåring og er blant annet kjent for ulike produksjoner fra Disney Channel. Det er også Lovato som synger hiten «Let It Go» fra filmen «Frost».