Mannen har begått opptil flere severdige filmer tidligere, men med «Zoolander 2» på samvittigheten fremstår Ben Stiller rett og slett som mindre begavet. Filmen innledes av at Justin Bieber spiller seg selv, og derfra går det bare videre nedover.

Handlingen dreier seg igjen rundt Derek Zoolander, nå avdanket supermodell. Plottet er ubehjelpelig, poengene er platte og skuespillet er flaut, til tross for en sjeldent kjendistett rolleliste også denne gangen. I det hele tatt oppleves filmen som merkelig amatørmessig. Flere av de ellers kompetente skuespillerne har knapt nok vært involvert i noe pinligere, med Kristen Wiig som mulig unntak.

En film skal helst tilføre et eller annet til den tiden det tar å se den. «Zoolander 2» fremprovoserer bare en sterk trang til å forlate kinosalen, og med mindre du nærer en helt spesiell interesse for Ben Stillers trutmunn, bør filmen forbigås i stillhet.

Dårlig oppfølger: Ben Stiller(i midten) med Owen Wilson og Penélope Cruz i den litt mindre morsomme oppfølgeren til «Zoolander». Foto: Photo credit: Wilson Webb