Få, om noen, artister i verden har så ivrige tilhengere i Norge som Bruce Springsteen. Til tross for at noen på forhånd klaget over høye billettpriser, ble konserten med ham og The E Street Band på Ullevaal Stadion 29. juni utsolgt på under en halv time torsdag morgen.

Konsertarrangør Stein Vanebo sa nylig til Adresseavisen at han har en sterk følelse av at Springsteen ved en senere anledning kommer til Trondheim, selv om det ikke blir i 2016. Granåsen blir i så fall arenaen som kan ta imot ham og alle hans tilhengere.

Kunne solgt mange flere

Etterspørselen i Oslo var så stor at arrangøren kunne solgt mange flere billetter hvis det hadde vært mulig. De som klarte å sikre seg en billett, hadde flaks, siden pågangen var så stor at mange ikke kom gjennom.

- Det er mange som er skuffet i dag, sier Kristin Svendsen i Live Nation, selskapet som arrangerer konserten, til Aftenposten.

800 kroner for de billigste

Hun hadde flere skuffede fans på telefonen etter at alle billettene ble blåst bort, men understreker at 30 000 publikummere kan glede seg. Opplevelsen koster 800 kroner for de billigste ståpålassbillettene, mens de dyreste sitteplassene koster 1500.

Aftenposten skriver at prisene er atskillig høyere i Norge enn i Sverige og Danmark. På Nya Ullevi i Gøteborg kostet de billigste billettene omkring 540 norske kroner, de dyreste drøyt tusen. Der skal The Boss spille to konserter, begge er utsolgt.

Ingen ekstrakonsert

I Oslo er det ikke aktuelt med ekstrakonsert.

- Vi har dessverre bare fått tilbud om én konsert her i landet denne gangen, sier Svendsen til Aftenposten.

Årets Springsteen-turné er den første på to år. Den har tittelen «The River Tour» etter det 35 år gamle albumet «The River» og startet i USA i januar.