- Av nesten 4000 billetter har vi igjen mellom 800 og 900 billetter, sier konsertarrangør Stein Vanebo i Trondheim Conserts til adressa.no klokken 15.30 lørdag.

Billettene ble lagt ut klokka 12.00, og allerede etter ti minutter var halvparten solgt.

- Jeg er vedlig sikker på at konserten 15.oktober blir utsolgt, og antagelig selges resten av billettene i løpet av helga, sier Vanebo.

Bassen lå tungt og fotonene flagret i lufta sist Kent-maskineriet besøkte Trondheim Spektrum.

BILDESERIE: Se bildene fra konserten

Slutt i desember

Det var mandag morgen et av Skandinavias største band de siste 20 årene avslørte at året i år blir det siste fra deres side.

Men før gjengen gir seg helt legger de altså ut på en Norden-turné som starter i Linköping den 23. september, og avsluttes i Tele2 Arena i Stockholm 17. desember. Mellom disse datoene er både Danmark, Finland og Norge på turnelista. 15. oktober spiller gruppa i Trondheim Spektrum. Helga etter er det Stavanger og Oslo som får besøk.

Omkvedet «Nordens største rockeband» er slett ikke tatt ut av løse luften, skrev vår anmelder da Kent spilte på Olavsfestdagene i 2010.

Vanebo er positivt overrasket over at billettsalget går så bra.

- Vi hadde lagt en markedsføringsstrategi med nytt album i mai, og samlealbum til høsten som vi trolig ikke trenger å benytte oss av. Jeg er positivt overrasket for vi har ikke jobbet mot hall i det siste. Men det gir oss inspirasjon til flere hallkonserter, og vi gleder oss til nye Spektrum står klar i 2018. Med en kapasitet på 9500 blir Trondheim komplett, sier Vanebo.

Les også: Tror på Springsteen til Trondheim

Les også: A-ha glapp for Trondheim

Violet Road varmer opp Van the Man

Samtidig med Kents avskjedskonsert, jobber Trondheim Conserts kontinuerlig med å få andre artister til byen. Deriblant Sverresborg. For kort tid siden ble det kjent at Van Morrison tar med sitt faste band til Sverresborg arena 10. august.

- Vi kryper opp mot 7000 solgte, og nå kan vi også bekrefte at Violet Road blir special guests den kvelden. Det er vi veldig glade for. Bandet har to utsolgte konserter på Byscenen i april, så det er et band med stort publikumstekke, sier Vanebo.