forsiden / Kultur

- Jeg blir helt gira av Bruce

Bruce-fan: Ordfører Rita Ottervik er stor fan av Bruce Springsteen. Nå håper hun å sikre seg billett til konserten i Granåsen, og håper mange gjør det samme.

Bruce-fan: Ordfører Rita Ottervik er stor fan av Bruce Springsteen. Nå håper hun å sikre seg billett til konserten i Granåsen, og håper mange gjør det samme.

Ordfører Rita Ottervik:

- Jeg blir helt gira av Bruce

- Bruce Springsteen treffer midt i blinken for min aldersgruppe, jeg blir helt gira av denne muligheten. Selvsagt skal jeg på konsert.

Saken oppdateres.

Ordfører Rita Ottervik (Ap) er glad og stolt over at Bruce Springsteen skal spille i Granåsen, noen steinkast unna der hun bor.

- Egentlig kan jeg bare åpne verandadøra og høre musikken fra Granåsen, men jeg skal selvsagt på konserten. Nå gjelder det bare å sikre seg billett, sier ordføreren.

LES OGSÅ: Springsteen kommer til Trondheim

Løfter Trondheim

Hun er svært tilfreds med at Trondheim har klart å løfte seg som konsert- og kulturby, og synes byen har hatt en fin utvikling som konsertarrangør de siste årene.

- Det har vært en fin utvikling med konsertene på Sverresborg. Og nå får vi en fantastisk mulighet til å vise at Granåsen også kan være et sted å arrangere de virkelige store konsertene. Jeg gleder meg også til Trondheim Spektrum står klar. Der skal vi kunne ta imot 10 000 tilskuere innendørs. Trondheim er snart klar til å kunne huse konserter og store kulturbegivenheter på en rekke ulike arenaer, og det er jeg veldig fornøyd med, sier Ottervik.

LES OGSÅ: Slik kjøper du Bruce-billetter

Sikret nok strøm

Trondheim kommune har sørget for å gjøre sitt for at Granåsen kan fremstå som en arena med kapasitet til å ta imot Bruce Springsteen og andre verdensnavn.

- Kommunen har investert for å sikre nok strøm til å gjennomføre slike store arrangementer. Granåsen er nå klar for både store idrettsarrangement og for store kulturbegivenheter. Det betyr et enormt løft for Trondheim som idretts- og kulturby. En konsert med selveste Bruce Springsteen i juli er virkelig med på å sette oss på kartet og det vil være en enorm mulighet til å markedsføre byen vår, sier ordføreren og legger til:

- Nå gjelder det bare at folk sørger for suksessen gjennom å kjøpe billetter. Det er viktig for å kunne trekke storer navn til byen at folk stiller opp når slike konserter arrangeres, sier Rita Ottervik.

Fikk du med deg disse?