- Det har jo vært snakk om å få Bruce til Trondheim, men jeg hadde aldri trodd at det kom til å skje allerede i år. Det er superartig, sier Lisa Marie Husby til Adresseavisen.

Onsdag formiddag la Bruce Springsteen ut nye konsertdatoer på sin sommerturné, og den inkluderer Granåsen Arena 26. juli og Frognerparken i Oslo to dager senere.

Kysset og danset

24-åringen er blodfan og har vært på totalt 27 konserter med den amerikanske rockeren.

Husby er derfor et kjent fjes for Bruce Springsteen, og under konsert i Belgia fikk hun et kyss av ham på munnen. En slags belønning for lojaliteten, kanskje. I Leeds i 2013 ble hun også dratt opp på scenen.

- Før konserten laget jeg en plakat der det stod «I wanna dance with Mr. Ramm». Det er trompetisten i bandet. Bruce pleier alltid å dra med folk opp på scenen under sangen «Dancing in the dark». Da jeg holdt opp plakaten rett før sangen startet, sto Bruce og Little Steven og lo av den. Så dro Bruce meg opp på scenen, fortalte trønderen den gangen.

Se Lisa Marie Husby danse på scenen her

Fem konserter i år

Det var en stor opplevelse å få danse med både Mr. Ramm og sjefen sjøl, et øyeblikk hun i etterkant kunne krysse av på «bucket»-lista si.

- Det neste på lista er å høre låta «New York City serenade» live før han slutter å spille konserter, sier hun.

Og spilles den låta under en av konsertene i år, går hun nok ikke glipp av den. Hun skal nemlig på konsert i både København, Berlin, Glasgow og Oslo før hun håper å stå helt fremst på Granåsen Arena i Trondheim.

- Det er noe spesielt å stå langt framme, og oppleve trykket fra bandet og få en slags nærkontakt med dem, sier hun.

Å være fan av Bruce Springsteen ligger i familien til Husby. Hun ble kjent med artisten gjennom sin far, og etter han han gikk bort har musikken hans betydd enda mer for Husby.

- Nå har både lillesøsteren og lillebroren min begynt å høre på ham også, og jeg gleder meg til å dra på konsert sammen med dem. Og besteforeldrene mine. Det blir det beste med å dra på konsert i Trondheim: Å være på konsert med familie og mange venner rundt meg, sier Husby.

35 000 tilskuere

Granåsen Arena, som ligger i et naturlig amfi med base i skiskytterstadion, og ikke i hoppbakken, kan ta imot 35 000 tilskuere. Den blir dermed den største konsertarenaen i Norge, da kapasiteten økes ytterligere fra neste år.

- Når arrangørene har fått et så stort navn som Springsteen til Trondheim, åpner det også for større artister senere. Det kommer til å bli veldig fint å høre ham på en litt mindre stadion. Det er ingenting som er finere enn Trøndelag i juli, om man er heldig med været, sier hun.