Klokken 09.00 i dag startet salget av billetter til Springsteens trønderske konsert til sommeren. 35 000 billetter skal bort for å fylle Granåsen Arena den 26. juli.

- Vi vet ikke hva som skjer klokken ni, annet enn at billettsalget starter. De nærmeste minuttene vil fortelle hvordan resten av dagen min blir, sa en spent Stein Vanebo i Trondheim Concerts før salget startet.

Slett nettloggen og ikke trykk «oppdater»

I går anbefalte Vanebo folk å slette nettloggen før billettsalget, for å unngå å få «error» under kjøpet.

Vanebo kunne også fortelle om et voldsomt trøkk på telefonen etter at nyheten om Springsteen i Granåsen kom ut på onsdag. Også i dag har han fått mange telefoner, spesielt om kjøp av bussbilletter.

- Du får tilbud om å kjøpe bussbilletter til Granåsen samtidig som du kjøper billetter til konserten, kan han opplyse om.

Du kan lese mer om busstrafikken til og fra Granåsen her.

Står du i kø, både på nett og telefon, er det viktig å være tålmodig og ikke trykke «oppdater» eller legge på røret. Da havner du bakerst i køen.

Usikker på utsolgt

Konserten på Ullevål stadion i Oslo i juni ble utsolgt på 25 minutter da billettene ble lagt ut for en måneds tid siden. Vanebo er usikker på hvordan salget vil gå i dag.

- Jeg er ofte den mest pessimistiske blant oss i Trondheim Concerts. Jeg er gamlingen på laget. Jeg tror vi kommer til å selge mange billetter i morgen, men jeg tror ikke vi kommer til å selge ut med en gang. Men jeg har tatt feil før, og jeg tar gjerne feil denne gangen også!

Hør Adresseavisens kommentatorer på podkast

Da er det viktig å være tålmodig, og ikke trykke oppdater. Da havner du bakerst i køen. Foto: Skjermbilde Ticketmaster
Bruce Springsteen, Stevie Van Zandt og Roy Bittan under The River-turnen i Los Angeles i mars. Foto: REUTERS/Mario Anzuoni