Eller rettere sagt: Hvem som blir de cirka 70 gjesteartistene. Åge skal nemlig ha med seg hele TrTrondheim Symfoniorkester på Sverresborg Arena i 2017.

- Vi har jo spilt noen ganger før, og begge parter har hatt lyst til å gjenta det. Men det krever litt planlegging, og jeg er glad for at vi får det til igjen - og det på Sverresborg. Verken økonomisk eller praktisk er det mulig å dra på turné med et orkester av denne størrelsen, sier Åge.

Åges konserter med TSO har vært store suksesser, og han har også hatt et fint samarbeid med KORK. - Det er en egen følelse å spille låter med hele tyngden av symfoniorkestret i ryggen, sier Åge, som legger til at en konsert med TSO tilsier et noe annet repertoarvalg enn vanlige konserter med Sambandet, noe som gir dem ananledning til å ta frem låter som ellers sjelden blir spilt.

Det er mange år siden Åge Aleksandersen etablerte en tradisjon med å skape en spesiell sommerkonsert med innbudte gjesteartister i Trondheim. De første gangene skjedde dette på annenhver sommer på Torget. Åge og Sambandet hadde sin første konsert på Sverresborg i 2015, da var legenden Ian Hunter og Rita Eriksen gjgjesteartister. I år stilte Kurt Nilsen og svenske Sofia Karlsson. I 2017 tar han altså med seg Trondheim Symfoniorkester.