- Dere har vært mest streamet av alle og har vært på Topp 20 - det er tydelig at det norske folk vil ha dere.

- Dere leverer fantastisk! oppsummerte dommer Marion Ravn etter at Kristoffer Skei (28) og Per Thomas «PT» Holtan (27) sin opptreden på The Stream fredag kveld.

Rapduoen fra Steinkjer gjorde sin egen coverversjon av Marcus og Martinus' «Plystre på deg» - og fikk mer enn godkjent fra dommerbordet.

- Det har vært en fantastisk kveld. Jeg er så glad i de gutta, bra jobba! sa Ravn avslutningsvis.

- Det føles som en million dollars! kommenterte Skei og PT.

Kan vinne en halv mill.

«The Stream» er et musikkprogram hvor deltakerne får vist seg frem for de tre største plateselskapene i verden, Universal, Sony og Warner music. Ni av artistene fikk i vår platekontrakt og skal framføre en låt på direktesendt tv hver fredag hele høsten, til det til slutt står igjen en vinner.

Vinneren får et musikkstipend på 500 000 kroner og en tur til Los Angeles for å vise seg frem for amerikanske musikkutviklere.

Den artisten som er blitt streamet minst ganger på Spotify, og som får færrest seerstemmer, må forlate konkurransen. Sist fredag var første gang siden deltakerne ble signert i vår at noen måtte forlate «The Stream».

- Faktisk ikke så skuffet

Fredag kveld var det Eivind «Maybon» Wøien (17) som måtte dra hjem.

- Jeg er faktisk ikke så skuffet. Det er utrolig høyt nivå og jeg er den eneste som ikke synger så jeg forstår at alle kanskje ikke skjønner det helt. Det er ikke sikkert alle hadde lyst til å se meg i akustisk aften neste uke heller, sier han til TV2.

Skei og PT har laget musikk sammen i tolv år, og lager rapmusikk på norsk.

Også Andreas «Adrees» Estenstad (16) fra Trondheim gikk videre i konkurransen.

I tillegg til Marion Ravn er det Cato Sundberg og Espen Lind som er dommere i konkurransen. Programleder er Tarjei Strøm.