«Den spektakulære ski- og snowboarddokumentaren «Supervention» ble en overraskende slager på kino i 2013 med over 37 000 besøkende. Oppfølgeren byr på mange av de samme folkene og filmskaperne i minst like spektakulære scener. Som en komprimert pakke med fabelaktige YouTube-videoer med imponerende lyd og bilde, pumpet opp med mektig musikk, vil «Supervention 2» neppe skuffe noen som lot seg besnære av den første filmen».

Det skriver Adresseavisens anmelder om filmen «Supervention 2» som Tor Olav Naalsund bosatt i Oppdal er med i. Filmen hadde førpremiere i Trondheim onsdag kveld.

Naalsund var tilstede og rapporterer om jubel og applaus.

- Det var svært høy stemning i kinosalen. Det den første filmen manglet har vi fått med i oppfølgeren. Både crewet og skikjørerne har blitt dyktigere, sier han til Opdalingen.

Naalsund har ifølge Opdalingen vært en del av teamet i Field Production i snart ti år. Som tindevegleder har han i filmen ansvaret for at folk er på rett plass til rett tid.

- Jeg legger føringer for at vi har gode marginer når vi holder på. Vi ferdes i livsfarlig terreng, og da er vi nødt til å ha en ydmyk tilnærming til fjellene. Vi jobber på naturens premisser, sier han.