- Hva gjør du nå?

- Akkurat nå skal jeg starte opp en robotgressklipper som har satt seg fast i en busk.

- Liker du ikke å klippe gresset selv?

- Jeg har en ferieplass hvor jeg må ha noe som klipper gresset når jeg ikke er der. Det har jo blitt ganske vanlig med sånne automatiserte gressklippere. Til og med pensjonistene har slike nå, til tross for at de bare har fritid.

- Hva skal du gjøre under MIG-festivalen?

- Der skal jeg holde en solokonsert. Det blir meg, en mikrofon og et piano. Det blir en konsert, men jeg snakker også om livet, døden og kjærligheten. Også blir det mye fliring.

- MIG er et alkoholfritt arrangement. Hvordan er det å opptre for et edru publikum?

- Jeg spiller for folk, ikke for fulle folk. Det spesielle med MIG er at festivalen også har et religiøst budskap i bunn. Folk der er vel som folk flest – de vil bli underholdt. Og jeg vil underholde folket.

- Er du religiøs selv?

- Jeg er døpt, konfirmert og gift, men utover det går jeg ikke i kirken annet enn når jeg må. Jeg tar en tur i kirken rundt jul og i begravelser.

- Tror du det finnes noen Gud?

- Ingen kommentar.

- Hvilken norsk kjendis kunne du tenke deg å bo i kollektiv med?

- Tja, jeg kunne ha bodd i kollektiv med Lars Monsen. Han har opplevd mye. Det hadde vært spennende å høre om alle de prøvelsene han har utsatt seg for.

- Tror du Lars Monsen er flink til å ta oppvasken?

- Det blir ikke noe problem. Vi er bedagelige typer, derfor har vi oppvaskmaskin.

- Hvem er du i kollektivet?

- Jeg er en god samtalepartner, dessuten er både jeg og Lars Monsen fabelaktige organisatorer. Vi hadde vært et kjempebra tospann.

- Er du selv et friluftsmenneske?

- Overhodet ikke, men jeg har gått opp Kilimanjaro på egne bein. Jeg kan bo flere døgn i telt, i tillegg til at jeg nesten funger i høyder på over 6000 meter.

- Samler du på noe?

- Jeg samlet på mynter da jeg var liten. Nå samler jeg og fruen på opplevelser. Vi reiser gjerne til steder hvor vi ikke har vært før.

LES OGSÅ DETTE INTERVJUET MED PLUMBO-LARS: - Hvert år får jeg avløpsåpner i julegave