På sin Instagram-konto har skuespiller Ingrid Bolsø Berdal fra Inderøy postet flere bilder fra helgens Comic-Con-messe i San Diego, der hun og flere andre skuespillerkolleger fra HBO-suksessen «Westworld» møtte fansen.

San Diego Comic-Con International er en messe viet tegneserier og annen populærkultur, og regnes som verdens største i sitt slag med 130 000 besøkende hvert år.

Bolsø Berdal spiller den nådeløse roboten Armistice i det kritikerroste, futuristiske HBO-dramaet. Serien handler om en western-fornøyelsespark fullt av roboter som ser ut som ekte mennesker, dit folk kan reise for å leve ut sine fantasier - tilsynelatende uten konsekvenser.

Under Comic-Con deltok skuespillerne i paneler, og de signerte autografer for fans.

«Happy Westworld faces after Comic-Con autograph signing», skriver Bolsø Berdal under Instagram-bildet, en selfie som også inkluderer Westworld-kolleger som Ed Harris, Evan Rachel Wood, Shannon Woodward, Rodrigo Santoro og Angela Sarafyan.

Ny, fersk trailer

Innspillingen av sesong to har nettopp startet, og skal etter planen sendes i løpet av 2018.

HBO slapp for to dager siden den første traileren for den nye sesongen:

En av seriens største stjerner, Ed Harris, som spiller Man in Black, avslører at heller ikke skuespillerne vet hva som kommer til å skje i serien og kan bli forvirret over hvor handlingen tar veien.

- Selv om du ikke skjønner hva som foregår, så har det egentlig ikke noe å si. Du trenger bare å følge med på hva som skjer med figuren din fra scene til scene, sa han til Entertainment Weekly under helgens arrangement.

Seriens skapere kunne også avsløre at vi får se en større del av fornøyelsespark-universet i sesong to.

Kontrakt for seks sesonger

Tidligere denne måneden ble det kjent at serien er nominert til hele 22 Emmy-priser.

For rollen som Armistice har Bolsø Berdal kontrakt med HBO for seks sesonger, men det er foreløpig ikke kjent hvor mange sesonger som vil bli laget.