Trondheimsartisten Ary slapp i forrige uke singelen «Already There», en låt som allerede har høstet flotte kritikker i internasjonal musikkpresse.

En ny fjær i hatten ble det natt til tirsdag.

Da ble låten spilt som aller første sang ut i Elton Johns radioshow «Rocket Hour» på Apple Music.

Hør programmet her

«Ary - a rising new songwriter and producer from Oslo, Norway», sa superstjernen i radioshowet, som inneholder både gammel og ny musikk fra Elton Johns «favourite artists».

Han har holdt showet gående i til nå 113 episoder, og det sendes direkte tre ganger i uka. Nattas sending har reprise tirsdag kl. 15.

Snart ti millioner

Ariadne «Ary» Loinsworth bor i dag i Oslo, men er født og oppvokst i Trondheim. Hun fikk sitt gjennombrudd med singelen «Higher» for halvannet år siden, og regnes i dag som en av Norges mest lovende popeksporter.

Hennes forrige singel, «Childhood Dreams» har passert ni millioner avspillinger i Spotify,

- Har det skamløst bra

Ary beskriver «Already There» som sin første kjærlighetssang.

- Jeg føler det nesten er litt tabu å skrive om kjærlighet nå for tiden. Eller skamløs kjærlighet, i alle fall. Det må alltid være noe i veien for et forhold – enten det er hjertesorg eller at man bare har lyst på en one-night stand eller noe. Det er liksom ikke kult å bare like noen, hvis du skjønner hva jeg mener? Å bare ha det bra. Men jeg har det. Jeg har det skamløst bra, har Ary selv uttalt om låten.