- Ved å gjøre spillet så vanskelig så vil folk naturlig nok laste ned i et forsøk på å bevise at det er mulig å fullføre, sier skaperen Dong Nguyen.

I går ble Dong Nguyens nye spill «Swing Copters» tilgjengelig på Google Play og App Store. Og gjett hva? Om du syntes at «Flappy Bird» var grenseløst irriterende vanskelig så har du virkelig noe å se fram til ( eller ikke å se fram til - avhengig av om du var fan av «Flappy Bird» eller ikke).

«Swing Copters» er en blanding av spillmekanismene i «Flappy Bird» og det gamle iPhone-spillet «Doodle Jump». Du spiller som et lite helicopter som skal forsøke å komme seg så høyt opp i luften som mulig. Selvsagt er ikke dette så enkelt som det høres ut. Det øyeblikket du starter så styrer helikoptret mot høyre. Et trykk på skjermen og helikoptret styrer mot venstre. På din vei oppover så skal du også unngå en rekke gigantiske hammere som svinger fra venstre mot høyre. Et langt vanskeligere hinder enn rørene i «Flappy Bird» altså.

For masochister

Vi har spilt «Swing Copters» i drøye 30 minutter så langt og har ikke engang kommet oss forbi det første paret av svingende hammere.

- Ved å gjøre spillet så vanskelig så vil folk naturlig nok laste ned i et forsøk på å bevise at det er mulig å fullføre, sier Dong Nguyen til Cnet.

- Vanskelighetsgraden og den graden av masochisme du trenger for å spillet dette gjør det til en naturlig snakkis som igjen fungerer som trigger for å få enda flere til å laste det ned.

Swing Copters laster du ned for Android her og iOS her.