Skriv inn din personlige hilsen til Bjarne Brøndbo i kommentarfeltet under.

- Som påtroppende generalsekretær i Nato – som står overfor en rekke utfordringer i verdenssamfunnet – er Jens Stoltenberg en travel mann. Men når vår tidligere statsminister blir bedt om å sende en bursdagshilsen til D.D.E.-vokalisten, må selv verdens mektigste mann vente.

Det skriver Namdalsavisa på nett.

– Kjære Bjarne, nå er jeg på Nato-toppmøte i Wales, og jeg skal møte president Barack Obama. Men han må vente litt. Fordi først skal jeg gratulere deg med din 50-årsdag. Og det er en stor ære og en stor glede for meg å si gratulerer med dagen, Bjarne, sier Stoltenberg i en videohilsen til jubilanten.

SE BILDEGALLERI: Bjarnes baris gjennom 50 år

Inviteres til Brussel

Videre inviterer Stoltenberg Bjarne og hans bandkolleger ned til Brussel – for å lage litt ekte «Rai Rai»-stemning i Natos hovedkvarter.

– Hvis dere er i Brussel, så må du bare å si ifra. Så skal vi få til et skikkelig Nato-arrangement med D.D.E., som kommer til å styrke alliansen og sikkerheten i Europa – det er jeg helt sikker på, sier den kommende toppsjefen.

Stoltenberg benytter også muligheten til å takke jubilanten for støtten gjennom hans politiske karriere, og for å glede så mange mennesker gjennom flere år.

– Så, du er et fantastisk menneske, du gir veldig mye glede til veldig mange mennesker og det gjør at det er hyggelig og veldig fint å få si – gratulerer med dagen, med beste hilsen Jens.

Foto: Bjørn Tore Hals