Blues- og jazzmusikeren Tor Einar Bekken fylte 50 år i mai, og i helgen skal det feires til gagns. Det er plass til omkring 500 mennesker i Olavs Pub, og med denne «invitasjonen» på adressa.no frykter han at det kan bli stappende fullt.

Konsert med jamming

- Jeg blir nesten litt engstelig jeg nå, at du skal skrive om dette, men jeg håper jo selvsagt at det kommer mange. Det dukker nok opp masse folk jeg har spilt med tidligere blant annet, sier Bekken og regner med at det blir en del jamming i løpet av kvelden, i tillegg til hans egen konsert.

- Det blir en helt åpen, løs og ledig kveld, ganske så uformelt, uten struktur. Jeg vil holde det litt hemmelig hvem som kommer av mine musikervenner, smiler Bekken som understreker at folk ikke trenger å ha med seg gave.

- Dersom noen føler at de bør gi noe, ønsker jeg heller at de gir et bidrag til Personskadeforbundet LTN.

Kvelden er åpen for alle. Det blir et musikalsk arrangement, først og fremst, med 50-årsdagen som bakteppe.

Nytt album

- Jeg merker ikke noen forskjell, det er greit å fylle 50, så lenge man har helsa i behold, er det ikke det man sier. Det er ingen katastrofe. Og bursdagskvelden blir rock`n roll, sier musikeren som slipper sitt nye digitale album, «Crescent cityimpressions», 30. september. Albumet inneholder åtte solo pianoimprovisasjoner.