- Det stemmer at det er kalt inn til forhandlingsmøte. I henhold til arbeidsmiljøloven har arbeidstaker anledning til det, og det er ganske vanlig, sier styreleder i Rock City, Gunnar Robert Sellæg.

Avtroppende daglig leder Åsmund Prytz bekrefter også overfor Adresseavisen at han har kalt inn til forhandlingsmøte, og at partene kommer til å møtes i slutten av september måned. Han vil imidlertid ikke si mer om hva som skal diskuteres i møtet.

Les også: - Vil vite hva jeg har gjort galt

Mistillit

For to uker siden fikk Prytz sparken fra jobben som daglig leder i Rock City. Prytz opplyste i en pressemelding i etterkant at han har følt en mistillit fra styreleder Sellæg siden februar, der det skal ha blitt sagt at han ikke var ønsket i stillingen som daglig leder.

- Styreleder formidlet i flere telefonoppringinger bred mistillit overfor daglig leder fra styret og generalforsamlingen, heter det i pressemeldingen fra Prytz.

Han skriver videre at samarbeidsutfordringene ikke var tema i styremøtene der han var, men at styret etablerte en praksis med å ha egne styremøter uten at han ble gjort kjent med tema eller konklusjoner fra møtene.

Les også: Rock City-sjefen sparket

- Manglende fremdrift

Styrelederen opplyste i egen pressemelding at styret i lengre tid har jobbet for å komme frem til en god løsning for begge parter. Det endte imidlertid med at Prytz fikk sparken.

- Bakgrunnen for dette er manglende fremdrift i realisering av det nasjonale mandatet det siste året, skriver Sælleg.

Prytz har seks måneder oppsigelsestid.