Når Netflix legger ut nye filmer og TV-serier på den norske delen av tjenesten sin så skjer dette uten særlig mye annonsering på forhånd. Unntakene er de produksjonene som Netflix selv står bak slik som «Hemlock Grove» og «Orange is the new black».

Men til tross for sine mange gode sider mangler fortsatt tjenesten en funksjon som på en enkel måte lar deg finne det nyeste innholdet. Adressa.no gir deg med jevne mellomrom en oppdatering av de siste TV-serien og filmene som legges til på norske Netflix.

Her November-nyhetene på norske Netflix:

«Friends» - alle 10 sesongene ( kan streames fra 1. november)

Med unntak av «Seinfeld» så finnes det vel knapt en amerikansk komiserie som har gjort det bedre eller har flere fans enn nettopp «Friends». Denne situasjonskomedien om Monica, Ross, Joey, Phoebe, Rachel og Chandler lar deg oppleve hvorden disse seks vennen utvikler både vennskap, kjærlighet og livet selv gjennom ti lange år. En hjerteskjærende og hysterisk morsom serie som bare ble bedre og bedre for hver sesong. Er det lenge siden du har sett «Friends» har du nå muligheten til tidenes lengste «binge-watching» fra lørdag av.

Fresh Prince in Bel Air - Sesong 1 - 3 ( kan streames fra 15. november)

Før Will Smith ble verdenstjerne med «Men in Black» og «Independence Day» var han en fiktiv versjon av seg selv i denne komiserien som gikk fra 1990 og frem til 1996 på amerikanske Tv.

American Horror Story - Sesong 1 og 2 ( kan streames fra 15. november).

En amerikansk horror-serie fra Fox der hver sesong tar for seg et nytt persongalleri og ny setting ( ikke ulikt True Detective). Begge sesongene som nå legges ut på Netflix byr på kvalitets-TV i førstedivisjon. Spesielt sesong 2 der handlingene i Asylum finner sted på mentalsykehuset Briarcliff i 1964 er verdt å se i et eneste stort jafs.

Veronica Mars - Sesong ? ( kan streames fra 7. november).

Her har PR-avdelingen til Netflix vært litt kjappe. Det er laget fire sesonger av Veronica Mars, men alt vi har fått vite fra Netflix er at serien «kan streames fra 7. november». Hvor mange sesonger det vil bli gjort tilgjengelig får vi bare vente å se med.

Virunga - Netflix Original ( kan streames fra 7. november)

Dokumentarfilm om en gruppe mennesker som risikerer livet for å bygge en bedre fremtid i en del av Afrika som verden har glemt.

Andre nyheter:

G.I. Joe: Retaliation ( kan streames fra 8. november)

Grudge Match ( kan streames fra 13. november)

Team America: World Police ( kan streames fra 25. november)

Glee - Sesong 4 ( kan streamest fra 15. november)

Shrek: Forever After - The Final Chapter (kan streames fra 14. november)

Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans ( kan streames nå)

The Crossing Guard ( kan streames nå)

Gangs of New York ( kan streames nå)

Spioner som oss ( kan streames nå)

Pleasentville ( kan streames nå)

History of The Eagles ( kan streames nå)

Video Games The Movie ( kan streames nå)

Min mikropartner ( kan streames nå)

Shallow Hal ( kan streames nå)

Byzantium ( kan streames nå)

The Passion of the Christ ( kan streames nå)

Steel Magnolias ( kan streames nå)

All the Pretty Horses ( kan streames nå)