Finn Olav Odde tapte i hinderløypa. Foto: TV 2

Finn Olav Odde (56) fra Ørlandet måtte bite i det sure eplet etter to bitre tap i kampen om semifinaleplass i onsdagens «Farmen». Uke etter uke har han kjempet for tilværelsen på «Farmen»-gården.

Semifinaleplassen så han glippe, etter han først ble slått av Magnhild Vik i kokkekamp og han deretter tapte i hinderløype etter at han snublet i en flåte.

Det var Charlotte Thøgersen som vant i hinderløypa, på plassen foran Finn Olav. Hun slo ham med så mye som 43 sekunder.

- Tabbet meg ut

Dermed gikk Vik, Thøgersen og Oddes erkerival Olav Harald Ulstein til «Farmen»-semifinalen, mens eventyret er slutt for Odde.  Han var omtalt av de andre deltakerne som den største favoritten til å vinne årets «Farmen».

- Jeg er utrolig skuffet. Men jeg tabbet meg ut, og da må jeg bare gratulere Magnhild og Charlotte med finaleplassen, sier Odde til adressa.no.

Til tross for massive medieoppslag og konflikter er han klar på at han gjerne kan slenge seg med i realitysirkuset igjen.

- Jeg skulle gjerne tatt en runde til på Farmen. Og hvis noen spør meg, er jeg klar for andre realityserier som Robinson eller Mesternes Mester, sier han.

Angrer ikke

Odde angrer ikke et øyeblikk på han deltok i «Farmen» i år. Han forteller at han er svært fornøyd med oppmerksomheten.

- Støtten jeg får er helt utrolig. Jeg skjønte alvoret da jeg raskt fikk 5000 venner på Facebook. Mobilen må stå på med strøm hele tiden fordi den piper i et sett, sier han.

Samtidig har han også opplevd at ikke alt som kommer frem i mediene stemmer.

- Det har vært skrevet mye om oss, og ikke alt stemmer. Jeg synes at det ikke har vært mobbing på Farmen, selv om det er sagt ting vi kan angre på. Blant annet beklager jeg min uttalelse om Magnhild. Jeg skulle aldri kalt henne et mobbetroll, men utsagnet ble tatt ut av sammenhengen, sier han til adressa.no.

Fikk dårlig samvittighet

Charlotte Thøgersen, som vant over Odde i hinderløypa, sa hun hadde dårlig samvittighet etter å ha slått ham.

- Jeg unnet Finn plass i finalen. Han er flink og har lært meg masse. Jeg fikk dårlig samvittighet da jeg så at han ikke vant, sa hun.

Likevel var hun naturlig nok glad for å gå videre.

Magnhild Vik, Charlotte Thøgersen og Oddes erkerival Olav Harald Ulstein er klare for «Farmen»-finalen. Foto: TV 2
Charlotte Thøgersen ga Odde noen trøstende ord etter han røk ut. Foto: TV 2