– Ofte er det de som gjør seg kjent for noe inne på gården som blir husket – ikke de som vinner, sier Gaute Grøtta Grav til VG om Finn Olav Oddes deltakelse i Farmen.

Etter at den 56 år gamle ørlendingen røk ut i onsdagens episode, skrev TV2-programlederen en hyllest til Odde på Facebook.

«Finn Olav, du har vært en bauta gjennom hele Farmen. Det var veldig rart å se deg dra fra gården, stedet du var blitt så glad i. Ingen har noensinne klart å vinne tre tvekamper på rad, men du klarte det. Dugnad og Finn har blitt synonymer i Norge. Jeg vet at mange ønsket deg helt til finalen, men slik gikk det altså ikke. Du stod på som en helt til siste slutt. Gratulerer med fantastisk innsats. Når alt kommer til alt er vel ikke hytte og bil så viktig, du har jo vunnet hele kongeriket uansett. Takk for nå, og takk for at du ga så mye av deg selv på Farmen!»

- Jeg tabbet meg ut

Odde var utrolig skuffet etter to bitre tap i kampen om semifinaleplass i onsdagens Farmen. Han ble først ble slått av Magnhild Vik i kokkekamp og deretter tapte han for Charlotte Thøgersen i hinderløype.

- Jeg er utrolig skuffet. Men jeg tabbet meg ut, og da må jeg bare gratulere Magnhild og Charlotte med finaleplassen, sier Odde til adressa.no.

Åpen for flere realitydeltakelser

Til tross for massive medieoppslag og konflikter er han klar på at han gjerne kan slenge seg med i realitysirkuset igjen. Kanskje han da kan få gode råd fra programleder Gaute Grøtta Grav som allerede har deltatt i flere realityserier.

- Jeg skulle gjerne tatt en runde til på Farmen. Og hvis noen spør meg, er jeg klar for andre realityserier som Robinson eller Mesternes Mester, sier han.

Følg adressa.no på Facebook

Det ble tøft å møte Magnhild i matlaging selv om Finn Olav Odde elsker å lage mat. Foto: DAN ÅGREN