- For min del kunne «Farmen»-oppmerksomheten fortsatt til kommunevalget. Det hadde vært «gulle godt», sier Odde (56), som har vært i medienes søkelys på bakgrunn av hans opptreden på «Farmen»-gården.

- Medieskapt

I kveld er det finale i det populære realityprogrammet. Dermed har deltakerne, med unntak Frank Tore Anniksdal (44), samlet seg i Oslo for finalefest.

- Jeg traff alle i går. Vi har spist middag og frokost sammen. Styret rundt oss er medieskapt, så har vi sagt ord som har kommet feil ut. Jeg angrer blant annet en uttalelse om Magnhild, og har beklaget det overfor henne, sier Odde søndag formiddag.

- Hvordan var det å møte Olav Harald Ulstein igjen?

- Det var postivt å møte ham igjen. Vi har snakket sammen, og det er ingen sure miner. Vi har lagt det bak oss og dveler ikke over det som er sagt, sier Odde.

- Kakespisingen «tok kaka»

Han forteller at han har fått mange positive tilbakemeldinger.

- Når jeg går i Oslo med de andre deltakerne så kommer voksne folk til meg og gir meg bamseklemmer. Folk kommer for å spørre om å ta en selfie. Jeg synes den oppmerksomheten har vært ekkel å forholde seg til, ettersom andre «Farmen»-deltakere står ved siden av meg, uten å få oppmerksomhet i det hele tatt, sier Odde.

Han forteller at det er spesielt én ting som har sjokkert han av det som har blitt vist på fjernsynet fra «Farmen»-gården.

- Det med sjokoladekakespisingen «tok kaka». Det er det drøyeste, sier han.

Charlotte er favoritten

Med sjokoladekakespisingen henviser han til kaken Olav Harald Ulstein (51), Ørjan Hult (24) og Magnhild Vik (42) delte seg mellom etter de kom fra markedet, uten at de spanderte en smule på resten av deltakerne. Kakespisingen forble også en hemmelighet frem til det ble avslørt på TV-skjermen.

- Uken etter dro jeg på markedet som storbonde. Da fikk jeg en sjokoladebit etter å ha hoppet med sekk, som jeg ga til Olav Harald. Da viste han at han uken før hadde vært med på å gafle i seg en hel kake uke før, legger Odde til.

Av de tre som er igjen er Charlotte Thøgersen (25) fra Bærum favoritten til Odde.

- Hun er den som har hatt størst fremgang på gården. Hun kom inn uten gårdserfaring og hadde en bratt læringskurve, sier han.

Odde møtte de andre deltakerne på «Farmen» i går. Her er han sammen med Ørjan Hult (24) og Magnus Mekeraaen (28). Foto: Privat
Stine Sørum (31), Sol Maja Otterstad (20) og Magnhild Vik (42) strålte på hver sin side av Finn Olav Odde da de møtte ham i går. Foto: Privat