Mandag 9. februar er det klart for den første timelange episoden i serien «Better Call Saul». Allerede dagen etter, tirsdag 10. februar, ligger episode 2 klar. Deretter blir det lagt ut en episode hver tirsdag framover i åtte uker.

«Better Call Saul» er en såkalt «spin-off» fra den prisbelønte TV-serien «Breaking Bad» og omhandler livet til den lysskye advokaten Saul Goodman ( spilt av Bob Odenkirk) seks år før handlingen i «Breaking Bad» startet.

Serien er skrevet av Vince Gilligan som også sto bak «Breaking Bad». Bare det tyder på at «Better Call Saul» vil bli en like stor serie-begivenhet som historien om Walter White.

Jonathan Banks er også tilbake i rollen som leiemorderen / livvakten Mike Ehrmantraut.

Knallgode anmeldelser

De to første episodene har allerede blitt anmeldt av utvalgte amerikanske medier og mottagelsen har vært overraskende gode.

Stephen Marche i The Esquire skrev at de to første episodene overgår «Breaking Bad» i både spenning og kvalitet.

Hank Stuever i The Washington Post skriver at: «serien følger den samme tonen og atmosfæren til historien om Walter White».

Kirsten Acuna fra Business Insider skriver at «Better Call Saul» er alt du kunne vente deg og enda mer av en spin-off -serie.

«Better Call Saul» spilles inn i Albuquerque, New Mexico der også «Breaking Bad» ble spilt inn.

Alle fem sesongen av «Breaking Bad» er tilgjengelig på norske Netflix så om du skynder deg så rekker du akkurat å se alle episodene før «Better Call Saul» dukker opp.

I forbindelse med premieren av serien har Netflix også snekret sammen en hjemmeside for Saul som er en av de mest orginale nettsidene for et TV-show vi har sett på lange tider. Nettsiden, som også gir deg klestips, finner du HER.

Kevin «Mr. President» Spacey

Men «Better Call Saul» er ikke den eneste store Netflix-nyheten i februar. Allerede 27. februar legges alle episodene i Sesong 3 av «House of Cards». Skuespiller Kevin Spacey lover at seerne blir tatt med på en bekmørk reise inn i Frank Underwoods sinn.

- I tillegg kan jeg avsløre at mange scener vil finne sted i Det Hvite Hus i Washington D.C., uttalte Spacey til Netflixlife.com.

Spacey sier også at historien om Frank Underwood på langt nær er ferdig fortalt og at han vil fortsette i rollen så lenge som Netflix akter å lage nye sesonger i serien.