Forhandlingene om Russland har forflyttet seg fra hvite hus til FN, og Claire følger opp ektemannens linje for å sette Russland ut av spill i spørsmålet om Midtøsten. Vi får raskt inntrykk av at FN-ambassadør Underwood har satt seg fore å gjennomføre det presidentektemannen mislyktes med i form av sigarer og nattlige samtaler med diplomatisk kløkt.

Det viktigste for en toppolitiker er å vite hvem ens motstander er. Frank får tidlig i episoden klarlagt hvem som er hans ønskede arvtaker som presidentkandidat. Riksadvokat Dunbar er en sterk motstander i Franks egne øyne, og en solid kandidat i andres som ikke vet at Frank Underwoods eneste plan er å stille på nytt og vinne.

Utpressing og manipulasjon har vært velfungerende virkemidler for Frank så langt. I denne episoden er dette direkte medvirkende til at han får en synlig motstander. En motstander han trodde han hadde klart å kjøpe i form av forfremmelse og ære. Det feilet.

Dunbar lanserer sitt kandidatur med familien til stede på trappen til høyesterett. Hun oppsøkes senere av Doug Stamper som tilbyr seg og ønsker å bli tatt inn i hennes team. Da sitter vi som seere igjen med det evige spørsmålet om hvorvidt dette er Dougs hevn mot Underwood, eller er han igjen en del av presidentens rå maktspill?