Namsos:

Bård Jørgen «Bosse» Iversen, kjent fra gruppa D.D.E., har takket ja til å bli ny daglig leder i Rock City, han tiltrer stillingen fra og med 1 april.

- Det er en stilling på 20 prosent. Det blir nok mye jobbing på en liten prosentstilling nå i starten, men jeg går på med liv og lyst, forsikrer Iversen.

En klar hovedutfordring

Iversen, som er født i Namsos, har blant annet bygd opp selskapet Bureau 247 AS, som i dag heter Koment AS. Koment er selskapet som arrangerer konserten til Åge Aleksandersen i Royal Albert Hall. Iversen har også erfaring fra musikkbransjen nasjonalt, både som musiker, og gjennom blant annet styreverv i GramArt og Spellemannkomitéen.

Hva ser du på som den største utfordringen når du tar på deg denne jobben?

- Det er klart det er å prøve å få bransjen positive til oss igjen. Det har vært mye negativt rundt Rock City i lang tid, jeg vil prøve å bruke det nettverket og de kontaktene jeg har for å finne ut hva Rock City kan bidra med, sier Iversen.

Styreleder Gunnar Sellæg er svært fornøyd med løsningen.

- Bård Jørgen har høy tillit i bransjen, han har bygd opp et selskap med svært gode resultater, han har tung og allsidig bransjeerfaring, samt at han har et bredt nettverk som vi tror blir nyttig for Rock City fremover. Det har vært en turbulent tid i Rock City det siste året, men vi ser fremover og er veldig fornøyde med at Bård Jørgen tar utfordringen med å bygge selskapet videre, sier Sellæg i en pressemelding.

Kan bli god butikk

Iversen ser mange muligheter for prosjekter i Rock City, og mener disse kan være «god butikk» for Rock City som selskap og ikke minst Namsos kommune som eier.

- Først skal jeg sørge for å få en full oversikt over situasjonen både økonomisk og prosjektene som pågår. Så skal vi begynne å se på hvilke prosjekter, som er innenfor de økonomiske rammene, som vi kan sette i gang, sier Iversen.

Rock City vil i 2015 fokusere på å levere på et mindre utvalg prosjekter, blant annet Bandwagon som hittil har samlet over 2000 artister landet over, samt prosjekter innen utdanning og næringsutvikling.

- Etter hvert får vi se om det vil komme noe støtte fra det offentlig igjen, det er det jo ikke i dag, sier Iversen.