Onsdag kom sjokkbeskjeden for alle One Direction fans, bandmedlemmet Zayn Malik ville forlate gruppa. Dagen etter bestemte Frida Natvig (18) fra Levanger seg brått, hun satte seg i tatoveringsstolen for å hylle idolet.

- Dagen etter at Zayn sluttet var jeg på skolen, og det var da jeg bestemte meg, forteller Natvig. Levangerjenta har tenkt på å tatovere seg tidligere, men har vært nødt til å vente til hun fylte 18 år. Det gjorde hun 24. mars.

Dette er din første tatovering, var det vondt?

- Nei, det var ikke vondt. Jeg tenkte på Zayn og da kjente jeg ikke smerte, forteller hun.

Det var nettstedet 730.no som først omtalte saken.

Har ikke gitt opp håpet

Natvig har likt boybandet One Direction siden 2011, og siden 2013 har hun rett og slett vært blodfan.

- Jeg liker musikken deres, stemmene, sangene og måten de behandler fansen sin på. Jeg liker også måten de behandler hverandre, de er som brødre. Også er de jo veldig fine, sier Natvig. Selv om brorskapet nå kan se ut til å ha fått seg en knakk, har ikke Natvig gitt opp helt enda.

- Jeg lever i håpet om at han vil komme tilbake. Jeg klarer ikke tenke på at han ikke skal være med lenger, så jeg nekter å gi opp håpet.

Kan bli flere tatoveringer

Vennene på skolen har vært positive til tatoveringen som sier «Is it possible to live without 1/5 of your heart», men de hjemme var ikke like glade.

- De er ikke like positive til det. Jeg ringte hjem og fortalte det etter at jeg hadde tatt tatoveringen, forteller Natvig. Om det blir hennes første og siste One Direction-tatovering, er hun usikker på.

- Jeg har veldig lyst på flere. Jeg har vurdert å tatovere ansiktet til Harry Styles på armen, men venninne mine er litt negative til det, så jeg må tenke litt mer på det.

Drømmer om musikkarriere

18-åringen både spiller piano og synger selv, og har en stor drøm om å få leve av musikken.

- Jeg har tenkt å flytte til London for å gå på en musikkskole der etter at jeg er ferdig med videregående. Nå er Natvig nominert til «Drømmestipendet», og vinner hun, er det ingen tvil om hva pengene skal brukes til.

- Da skal jeg bruke pengene til å betale for skolen i London.

Er drømmen å stå på scenen sammen med One Direction kanskje?

- Haha, det hadde jo vært sykt bare å få møte dem, ler Natvig, som har vært på én konsert så langt, men i løpet av 2015 skal hun se guttene både i Sverige og i Norge.

Frida Natvig fra Levanger satte seg i tatoveringsstolen da sjokkbeskjeden om One Direction kom på onsdag Foto: Privat