Han høres ikke direkte misfornøyd ut med tingenes tilstand heller. Når Stage Dolls nå gir ut sin nye single «One Of These Days» er den svart-hvite lanseringsvideoen preget av trioen selv i sitt musikalske hverdagsmiljø i Nidaros studio.

– Det er de unge folkene i Ninjafilm som har laget videoen og de har imponert meg skikkelig, sier Stage Dolls frontfigur Torstein Flakne til adressa.no.

Kjærlighet og vennskap

Flakne karakteriserer «On Of These Days» som en sang om kjærlighet og vennskap. En kommersiell refrengbasert låt, skrevet i samarbeid med Mark Spyro. Spyro og Stage Dolls har en lang historie sammen, han koret blant annet på en av bandets største hits «Love Don't Bother Me», og Flakne og han har hatt et sporadisk låtskrivingssamarbeid siden.

– Det er blitt ganske mye enklere å bo på hver sin kant av kloden og samarbeide om låter med dagens digitale kommunikasjon, slår Flakne fast.

Konserter går ikke av moten

«One Of These Days» er en av flere låter bandet spilte inn i Nidaros i vinter. Hva som skal skje med resten av materialet er han ikke helt sikker på. Det skal ut, men i hvilken form er usikkert. –Vi er jo litt tilbake i 50-tallet, det er enkeltlåter, ikke album det handler om, sier Flakne.

Men konserter er heldigvis ikke gått av moten. Og Stage Dolls blir aldri lei av å turnere.

– Vi klarer ikke å slutte med dette bandet. Vi har det supert for tiden, og heldigvis virker det som publikum trives med oss også, sier Torstein Flakne. Bandet kommer til å ha en festivalturné på opptil 20 konserter i sommer, med oppvarmingsjobben for Roxette på Sverresborg 13 juni som et av høydepunktene.

Spiller med Return

– Jeg gleder meg veldig til å spille der. Sverresborg virker som en svært bra arena for konserter, den ligger jo ferdigpakket fra naturens side, og jeg tror vi vil fungere bra sammen med Roxette også, sier Flakne, som også passer godt sammen med Return. Hardrockbandet fra Stange og Stage Dolls spilte en serie dobbeltkonserter i fjor, og skal også gjøre flere i år.

Andre trønderske stoppesteder på sommerturneen blir Harøya i Snåsa og bandets første opptreden på Knarrlagsund. Og før jul følger de opp en ny Stage Dolls-tradisjon, nemlig konsert på Byscenen. I år er det satt opp to konsertdatoer, 4. og 5. desember.