«Slaget på Testiklestad» er utsolgt, flere dager før siste forestilling fredag kveld. Flesteparten av de 4500 billettene forsvant etter premieren forrige torsdag.

– Det gikk bare utrolig fort. Å spille stappfulle forestillinger er et privilegium, sier initiativtaker og skuespiller Olve Løseth.

Les også: - Serieorgasmiske latterbrøl

Går for et nytt år

Mange har likevel ikke gitt opp håpet om å sikre seg billett til spelet, som i år spilles for andre gang på Sverresborg. Både på spelets facebookside og Finn er det flere som ønsker å kjøpe billett.

– Det er en helt surrealistisk opplevelse. I fjor sto det folk med plakater med «billett ønskes kjøpt» utenfor før siste forestilling. Vi føler oss som rockestjerner. Det er veldig stas, forteller Løseth.

Les anmeldelsen (PLUSS) : - Dokk spele kvarainner go'

Ekstraforestillinger lar seg ikke kombinere med arbeidstida til de frivillige aktørene, eller Sverresborg som har andre arrangementer på programmet, men hvis alt går etter planen blir det spel neste år også.

Les også (PLUSS): 56 000 skal på spel i Midt-Norge i sommer

Med værgudene på lag

Løseth, som sammen med Mads Bones, Ole Christian Gullvåg og Kyrre Havdal står bak spelet, har følt på forventningspresset i forkant av årets utgave.

– I fjor var vi nervøse siden vi aldri hadde det vist det før. I år følte vi på et forventningspress. Derfor er vi utrolig glade for at folk har likt det, flere har sagt at de synes årets spel er bedre. Så klart er det mye tull og fjas, men vi omtaler også ting som er «midt i fleisen», sier Løseth.

Med tanke på sommeren som har vært, er initiativtakerne takknemlige for at været har vært såpass bra under forestillingene så langt. Bare tirsdag kveld ser det mørkt ut.

– Vi er spent på været i dag, og følger med på Yr hele tida. Nå ser det ut til at tordenværet kommer før vi begynner, hvis ikke får publikum i det minste en unik opplevelse. Vi skal gi jernet uansett, understreker Løseth.

Ny Testiklestad-pris

I fjor tok gjengen initiativet til å dele ut en ny pris. Den første Testiklestad-prisen ble tildelt Paul Ottar Haga, fordi han har «gjort seg bemerket innen spel og tjent seg ganske rik på andres frivillighet.». Årets pris deles ut under siste forestilling fredag.

– Prisen kommer i ny utforming. Hvem mottakeren er holder vi tett til brystet, men jeg kan si så mye som at det er en velkjent person, røper Olve Løseth.